Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ne olduysa emzirmeyi bırakınca oldu emzirirken sabit kilomdaydim yine fazlaydı ama 75 77 arasi gidip geliyordum bırakınca birden 5 kg aldım hala veremedim ama verilemez inşallahŞimdilik böyle daha 3 ay var bakalım sonu nasıl olacakBende ki sıkıntı hamile iken değil de emzirme döneminde,o zaman çok alıyorum şaşırtıcı bir şekilde o yüzden bu sefer kendime söz verdim doğum sonrası kendime çok dikkat etmem gerek yeme içme kokusunda. Doğum sonrası aldığım kilolar çok zor gidiyor ya
![]()
Bende triod var ya, o çıktığından beri kilo vermem çok zor oldu çok yavaş ilerliyor kilo vermm.Benim de ne olduysa emzirmeyi bırakınca oldu emzirirken sabit kilomdaydim yine fazlaydı ama 75 77 arasi gidip geliyordum bırakınca birden 5 kg aldım hala veremedim ama verilemez inşallah![]()
Olsun saglik olsun kilolar verilir inşallah inşallah troidler de düzelirBende triod var ya, o çıktığından beri kilo vermem çok zor oldu çok yavaş ilerliyor kilo vermm.![]()
Amin inşallah canımOlsun saglik olsun kilolar verilir inşallah inşallah troidler de düzelir
Konuyu açalı biraz olmuş ama görünce yazmak istedimMerhaba hanımlar , Hamileliğimin başında 78 ile başladım ,şuan 23 haftalık hamileyim 3 kilo almışımSizler kaç kilo ile başladınız,kaç kilo aldınız bakalım...
Umarım ben daha fazla almam sonrasında vermek sıkıntı![]()
8 Haftaya gore cok bence dikkat et canim65 kiloda iken öğrendim hamileliğimi. Şuan 3 kilo kadar almışım.
8 haftalığım.![]()