Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E hıçkırıyor bebekMerhaba arkadaşlar 35+4 haftalık hamileyim bebeğimin gelişimi herşey iyi Allah'ıma şükürler olsun ama kafama takılan bi soru var hıçkırık tarzında sürekli atmalar oluyor bu normal mi acaba
Yooo benim ilk gebeliğimde hiç hareket hissetmedim ben hep uyuyordu neredeyse ama sürekli hıçkırıyordu. Bazen 30 dk sürüyordu gerçekten. Doktora sordum normal dedi. Merak etme bebişin iyidir aannesi10 dakikadan uzun sürüyor bazen bi sorun mu var ki düsünmeden yapamıyorum.Hareket etmese neden hareket etmiyor bişey oldu deyip dürtüklüyorum uyuyor oluyor
38 de sezeryana alincam hiç ameliyat korkusu yok ama bebeğime bişey olur korkusu beni bitiriyor.Gecen sene Kasım ayında 36 haftalık bebeğimi kordon dolanmasindan kaybettim 7 ay sonra kızıma mucize eseri hamile kaldım bu zamanlara sağlıkla geldik şu 3 hafta da inşallah saglikla geçer kızımı sağ salim sağlıcakla kucağıma alırım inşallahYooo benim ilk gebeliğimde hiç hareket hissetmedim ben hep uyuyordu neredeyse ama sürekli hıçkırıyordu. Bazen 30 dk sürüyordu gerçekten. Doktora sordum normal dedi. Merak etme bebişin iyidir aannesi![]()
İyi düşün iyi olsun canım benim. Sağlıkla alacaksın inşallah kucağına. Yanlış anlamazsan kordon dolanmasının bir sebebi var mı ? Durup dururken mi oluyor38 de sezeryana alincam hiç ameliyat korkusu yok ama bebeğime bişey olur korkusu beni bitiriyor.Gecen sene Kasım ayında 36 haftalık bebeğimi kordon dolanmasindan kaybettim 7 ay sonra kızıma mucize eseri hamile kaldım bu zamanlara sağlıkla geldik şu 3 hafta da inşallah saglikla geçer kızımı sağ salim sağlıcakla kucağıma alırım inşallah![]()
Amin inşallah bi sebebi yok şimdi özel hastaneye gidiyorum bu doktorum kordon dolanmasi hemen olabilecek bişey degil dedi boynuna bir iki dolanmasinda bişey olmaz dedi ben diğer hamileliğimde devlet Hastanesi'ne 1 1bucuk ayda bi sefer gidebiliyordum randevu bulamıyordum bebeğim o kadar cebellesmis ki boynuna koltuk altına bacağına hep dolanmış bi anda hareketi azaldı devlette acile gittim sadece beni nstye soktular başka hiç bişey yapmadılar uyuyomus diyip yolladılar ama yine hareket olmadı benim alnıma yazılmış ben bunu yaşayacakmisim canı veren Allah canı alan da Allah hiç isyan etmedim hep dua ettim ağladım üzüldüm bu kızım hiç beklemedigim bi anda geldiİyi düşün iyi olsun canım benim. Sağlıkla alacaksın inşallah kucağına. Yanlış anlamazsan kordon dolanmasının bir sebebi var mı ? Durup dururken mi oluyor
Gerçekten çok üzüldüm. Özür dilerim hatırlatmak istemezdimAmin inşallah bi sebebi yok şimdi özel hastaneye gidiyorum bu doktorum kordon dolanmasi hemen olabilecek bişey degil dedi boynuna bir iki dolanmasinda bişey olmaz dedi ben diğer hamileliğimde devlet Hastanesi'ne 1 1bucuk ayda bi sefer gidebiliyordum randevu bulamıyordum bebeğim o kadar cebellesmis ki boynuna koltuk altına bacağına hep dolanmış bi anda hareketi azaldı devlette acile gittim sadece beni nstye soktular başka hiç bişey yapmadılar uyuyomus diyip yolladılar ama yine hareket olmadı benim alnıma yazılmış ben bunu yaşayacakmisim canı veren Allah canı alan da Allah hiç isyan etmedim hep dua ettim ağladım üzüldüm bu kızım hiç beklemedigim bi anda geldi
Merhaba arkadaşlar 35+4 haftalık hamileyim bebeğimin gelişimi herşey iyi Allah'ıma şükürler olsun ama kafama takılan bi soru var hıçkırık tarzında sürekli atmalar oluyor bu normal mi acaba
Amin inşallah hepimiz sağsalim sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimizeGerçekten çok üzüldüm. Özür dilerim hatırlatmak istemezdim
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Sağlıkla kavuşun birbirinize![]()
Amin inşallah sağlıkla zamninda kolaylıkla gelsinlerMaşallah canım benim, o kadar normal kisuyun içinde yüzüyor annesi, çok su içmiştir hıçkırıyordur tabii ki. Benim karnım dışardan bile oynuyor o hıçkırdığında. Sağlıcakla gelsin yavrularımız
![]()
Aminevet :) hatta annelerimiz midesini büyütüyor derlerdi :)
sağlıkla kucağınıza alın ..
Haklısınız aslında ama elimde değil böyle olumlu cevaplar alınca moralim düzeliyor.Amin inşallah sizde sağlıcakla büyütün bebeğinizibenim bebeğim de her aksam tam uyuyacakken hıçkırmaya başlardı. su an hir ayşık ve yine tam uykuya dalacağım zaman hıçkırmaya başlıyorböyle her seye takılıp kendinize yazık etmeyin. sağlıkla gelsin insallah bebiş