• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çubugunda silik çizgi ne anlama gelir

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.604
737
123
34
Kizlar meraba adetim 4 gun gecikti dün gece test yaptim biri koyu birisi silik cizgi cikti sizce ne anlama geliyor IMG-20191012-WA0007.jpeg

Silik bile ciksa poztifi kabul ediliyir. Ilk10 dakika icinde ciktiysa gebesin demek. En kisa surede kan testiyle teyit et canim hayirli olsun 😊

Ya biraz stres yapıyorum cok heyecanlandim testi yapana kadar yarin hastahaneye gidicem bakalim test yapicam

Adetime 11 gün var sabah ki idrarımla yaptım ve ufak belirtiler yaşıyorum hamile olabilir miyim lütfen yardım edin

Eklentiler

• 21215315-7C40-4847-BEC5-2869E0CF5313.jpeg
    21215315-7C40-4847-BEC5-2869E0CF5313.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 233
Adetime 11 gün var sabah ki idrarımla yaptım ve ufak belirtiler yaşıyorum hamile olabilir miyim lütfen yardım edin
11 gün az değil. Belki erken döllenmedir,olma ihtimali var. Haftaya erken gebelikle tekrarla ya da yarın kan ver ..

Bu AL Bİ marka testler hakkında hiç iyi yorum okumadım hatta ben de aldım yaptım saçma sapan oldu sonradan 2. Çizgi silik şekilde çıktı. 11 gün baya erken ama n’aptınız merak ettim . Bu arada benim testim aşağıda paylaşıyorum

Teste sabah baktım böyle olmuş

Eklentiler

• 6167BC53-C88F-41AD-A1CC-D8A5691BC6EA.jpeg
    6167BC53-C88F-41AD-A1CC-D8A5691BC6EA.jpeg
    179,8 KB · Görüntüleme: 92
Bence hamilesiniz benim ikinci çizgi silik çıkmıştı
Bence değilim canım çünkü yumurtlama dönemini değerlendiremedik bide test sabaha böyle olmuştu ilk 5 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz yazıyor üzerinde 😏 tekrar test yapmaya da korkuyorum çünkü 1 yılda ilk defa ikinci çizgi gördüm☹️

Bence değilim canım çünkü yumurtlama dönemini değerlendiremedik bide test sabaha böyle olmuştu ilk 5 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz yazıyor üzerinde 😏 tekrar test yapmaya da korkuyorum çünkü 1 yılda ilk defa ikinci çizgi gördüm☹️
Bence hamılesın koyu cıkmıs resmen canım yarın sabah tekrar etsene. Yada kn testi ver

Merhaba arkadaşlar silik çizgiyi gören var mı?Eki Görüntüle 2544819
çok dikkatli bakılınca bi kaç yerde sanki hafif çizgi var gibi ümidini kırmak istemem ama ben göremedim resimde gözükmüyor olabilir idrar tahlilinde silik görüyorsan kan tahlilinde kesin çıkar bi kan ver kesin olsun inşallah hamilesindir

Bence hamılesın koyu cıkmıs resmen canım yarın sabah tekrar etsene. Yada kn testi ver
Yaaa inşallah canım çok istiyorum ama korkuyorum tekrar test yapmaya bugün kaç defa almak istedim hep vazgeçtim ve reglime 5 gün var adetimin geçmesini beklerim diye düşündüm kendi kendime 🤷🏻‍♀️ Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah en kısa zamanda 🤲🏻🥰

Yaaa inşallah canım çok istiyorum ama korkuyorum tekrar test yapmaya bugün kaç defa almak istedim hep vazgeçtim ve reglime 5 gün var adetimin geçmesini beklerim diye düşündüm kendi kendime 🤷🏻‍♀️ Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah en kısa zamanda 🤲🏻🥰
bende idrar testiyle ugraşma hiç firek kan testi yaptır bu tesletde yanlış çıkıyor bende bi kere ilk 5 dk da ikinci siligi gördüm ama kan testinde hamile degldim öyle ümitlenmiştim ki moralini bozmakta istemem ama direk kan testi yaptır bence benim günümde 1 hafta olacak geçti test alıp yapmadım bu testlere güvenmedigim için yarın kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı bakalım

bende idrar testiyle ugraşma hiç firek kan testi yaptır bu tesletde yanlış çıkıyor bende bi kere ilk 5 dk da ikinci siligi gördüm ama kan testinde hamile degldim öyle ümitlenmiştim ki moralini bozmakta istemem ama direk kan testi yaptır bence benim günümde 1 hafta olacak geçti test alıp yapmadım bu testlere güvenmedigim için yarın kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı bakalım
Doğru diyorsun canım aslında böyle testleri alıp pozitif görüp umutlanıyoruz sonra üzülüyoruz en iyisi kan testi verip kafamız rahat olsun hem varsa seviniriz yoksa boşuna umutlanmış olmayız

Back