bennuray Evli,mutlu,umutlu... Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2011 73 44 27 Nisan 2015 Konu Sahibi bennuray #1 gün gün hamilelik çizelgesini nasıl profilimde kullanabilirim?bir türlü beceremiyorumlütfen yardım kızlar
gün gün hamilelik çizelgesini nasıl profilimde kullanabilirim?bir türlü beceremiyorumlütfen yardım kızlar
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 30 Nisan 2015 Konu Sahibi bennuray #2 bennuray .!.: gün gün hamilelik çizelgesini nasıl profilimde kullanabilirim?bir türlü beceremiyorumlütfen yardım kızlar Genişletmek için tıkla... Hamilelik takviminiz gorunuyor.. Ben yine de anlatayim.. Kullanici adimizin uzerine tiklayip kisisel bilgiler kismina giriyoruz.. Karsima bir sayfa cikiyor biraz sayfanin asagilarina dogru inince su bolumu goreceksiniz..
bennuray .!.: gün gün hamilelik çizelgesini nasıl profilimde kullanabilirim?bir türlü beceremiyorumlütfen yardım kızlar Genişletmek için tıkla... Hamilelik takviminiz gorunuyor.. Ben yine de anlatayim.. Kullanici adimizin uzerine tiklayip kisisel bilgiler kismina giriyoruz.. Karsima bir sayfa cikiyor biraz sayfanin asagilarina dogru inince su bolumu goreceksiniz..
bennuray Evli,mutlu,umutlu... Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2011 73 44 1 Mayıs 2015 Konu Sahibi bennuray #3 Daha sonradan yaptımçok teşekkürler yardımın içinnn
C candy123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2011 446 269 2 Mayıs 2015 Konu Sahibi bennuray #4 Ben beceremedim yani dediginiz yapti. Sadece konu altinda hamilelik takvimi yaziyo ama cikmiyo
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 4 Mayıs 2015 Konu Sahibi bennuray #5 candy123 .!.: Ben beceremedim yani dediginiz yapti. Sadece konu altinda hamilelik takvimi yaziyo ama cikmiyo Genişletmek için tıkla... Merhaba.. Takviminiz gorunuyor bir problem yok sanirim..
candy123 .!.: Ben beceremedim yani dediginiz yapti. Sadece konu altinda hamilelik takvimi yaziyo ama cikmiyo Genişletmek için tıkla... Merhaba.. Takviminiz gorunuyor bir problem yok sanirim..
bennuray Evli,mutlu,umutlu... Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2011 73 44 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi bennuray #6 Teşekkürler