• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Çatlaklarına Denenmiş Formül-2012 Ağustos Anneleri Çatlaklarla Savaşıyor

resimdeki göbek gerçek mi arkadaşlar, ben böyle bir şey hiç görmedim ve çatlat diyince de aklıma buruşuk karın derisi geliyordu. Korktum valla :(

üzgünüm ama varmış . Bende bugün arkadaşımda idim.. Benimde sabah akşam bebe yağı tüm bölgeme göğüslerime sürüyor olmama rağmen ilkkez şok oldum ama göbeğimin altında sağda ve solda 3 4 çizgi çatlarklar olmuş kızımın anneler günü hediyesi :( :) .. Arkadaşıma anlattım ve dediki hastanede yanımda yatan kız vardı 20 yaşında ( ama hiçbişey sürmemiş ) aynı bunun gibi olmuş karnı ve gözümün önüne bile getirmek istemedim :( :43:

lierac ampul benim bildigim dogumdan sonra kullanılıyor. ben hamileligimde kac tup lierac bitirdim hatırlamıyorum bile ama son zamanımda karnımın altı catlamıstı. dogumdan sonra da catlayan yerler icin lierac ampul kullandım ama faydasını gormedim ben

lierac vb krem kullanan annişler
kızlar ben göbeğime ilk sayfada yazdığım yağ karışımını kullanıyordum sık sık şükür hala bişey yok ama bacak bölgesine pek uygulamadım üşengeçliğimden.o nedenle orda çatlak oluştu kırmızı tırnakla çizmiş gibi.ben de lieracı buzdolabında bekletip sürdüm biraz hafifletti.soğuk olmasının da etkisi var sanırım

ben karnım çıkmaya başladıgından bu yana her banyodan sonra bebe yağı sürdüm..2günde bir nemli vücuda sürdüm.şimdi havalar ısındıgı için hergün sürüyorum.hiç çatlagım olmadı 15-16 kğ almamam rağmen.birde bol bol su içenin faydası da var tabi

son bir haftadır ne uykum kaldı ne huzurum her yanım kaşınıyor karnım kıpkırmızı oldu bacaklar kollar sanki bin sivrisinek ısırmış gibi dr. krem verdi allerji dediler iğne yaptılar ama nafile kaşınmaktan yoruldum ):

son bir haftadır ne uykum kaldı ne huzurum her yanım kaşınıyor karnım kıpkırmızı oldu bacaklar kollar sanki bin sivrisinek ısırmış gibi dr. krem verdi allerji dediler iğne yaptılar ama nafile kaşınmaktan yoruldum ):

aynı kaşınma kızarıklık bendede oldu . ve benim ellerimde minik su toplamarı doldu . .ne kadar krem kullansamda fayda etmedi. . Doğum sancıları geçirir dediler doğumdan bir ay sonra hiçbirşey kalmadı . .. çok zor Allah yardımcın olsun.birde sıcaklıkların çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum

arkadaşlar benim de çatlağım yoktu bebe yağı falan kullandım. ama inanın 7. aydan önce olmuyor zaten fazla. ben 7. aydan sonra çatladım ve bebe yağı kullanıyodum bebe yağının faydası olmuyor ama çatlıcaksa zaten çatlıyor yapacak bişey yok. en güzeli saf zeytin yağı kullanın ben fazla kiloda almadığım halde çatladım. sakın çatlamıyor diye ihmal etmeyin ve özellikle7. aydan sonra özen gösterin. heleki sonayda bi kaşınıyo varya off mutlaka zeytinyağı öyle bebeyağı falan değil.

bende hamilelik yasadim ve gec kalmissin canim.hamileligin basindan itibaren en gec karnin büyümeye basladigindan itibaren sürekli gögüslerini ve karnini bacak ve poponu yani catlayacak yerlerini badem yagi yada tam yagli birparfümsüz kremle elinden geldigi kadar nemli tutmak bu saatten sonra zor gecer.kesin cözümü yok.ben badem yagi kullandim karnimda tek catlak yok kizim 1 yasinda simdi ben badem yagi tavsiye ederim hic ugrasmayin baska seylerle derim ama hep öyle bugun sürdüm yarin sürmeyeyim olmaz.

Eklentiler

• $Snapshot_20121214_3.JPG
    $Snapshot_20121214_3.JPG
    43,8 KB · Görüntüleme: 248
  • $Snapshot_20121214.JPG
    $Snapshot_20121214.JPG
    33,1 KB · Görüntüleme: 258
aynı kaşınma kızarıklık bendede oldu . ve benim ellerimde minik su toplamarı doldu . .ne kadar krem kullansamda fayda etmedi. . Doğum sancıları geçirir dediler doğumdan bir ay sonra hiçbirşey kalmadı . .. çok zor Allah yardımcın olsun.birde sıcaklıkların çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum

kasinsada kasimayin yirtilacagi icin kasiniyor gerildigi icin eger kasirsaniz yirtilir sakin kasimayin

benim popomda ve ic bacagimda biraz var catlak ama derin degil, ben bisey buldum brezilyali bir arkadasin ablasinda catlak varmis okullandi iyi söylüyor micro needing roller bir rulo ucunda cok küyük igneler var catllaklara masaj yapiyorsunuz tamaen gecirmiyor ama sürekli kullanimda iyelestiriyormus tr de yok belki internette vardir ben siparis verecegim.

Ne yaparsanız yapın eğer gergin bir cildiniz varsa bu kaçınılmaz. Hamilelik evresinde en az 10 kilo alınıyor, bu durumda vücut alışık olmayan bir kiloyla yırtılır. Dışarıdan nemlendirmek sadece deriyi yumuşatır daha az çatlamasına neden olur ama her türlü çatlar (: Evet su içmek vücut için her şekilde faydalı ama söz konusu hamilelik ise bunları yok sayamayız. Ben ki 1.80 boyum ve 75 kilom varken hamileliğimde 10 kilo aldım, belimde 3 er göğsümde 2 şer vede göbek çevremde 1 er yırtık oldu. Ve hiç umurumda da değil. Onlar benim miniğimin bana kattığı annelik hediyesi. Yani yiyip yiyip gerilmekten olmuyor bu bir mucizenin izleri. Ve bunlardan hiç utanmıyorum. Varsın bikini yerine mayo giyeyim :9:

Kendinizle barışık olun her türlü o vücut kırışacak diri kalma özelliğini kaybedecek (:

selam kızlar bugun gebe ızlem merkezıne gıttım kızım sonunda dönmüş ama doğum kanalına girmemiş 2700gram olmuş gçen hafta bugun 2366 gramdı doktor iri bi bebek olcak dörte yakın doğar diyo haftaya bugünde kendi doktoromza gdicez

Back