- 18 Nisan 2020
- 12
- 171
- 43
- 25
- Konu Sahibi Bikotbisweet
Kızlar karar veremedim hamilelik çatlakları için önerileriniz varmı firmasının aynısefa kremine karar verdim son olarak ama emin degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genellikle bunye meselesi diyolar yaValla ben onu da kullandm hç işe yaramadı.. çatlaklarm oluştu ..
Evet canım öyle.. benim annem 4 tane doğurdu vücudunun hiçbir yerindi çatlak yok ama ben daha birincide çatladmGenellikle bunye meselesi diyolar ya
Onu çok duydum ya hep kalıcak dimi çatlaklar geçmez hicNe yaparsan yap olacaksa yine oluyor olmayacaksa yapmasan da olmuyor. Yapısal durum.
Benim annemde öyle valla hiç yok çatlağı ben kesin çatlarım yaEvet canım öyle.. benim annem 4 tane doğurdu vücudunun hiçbir yerindi çatlak yok ama ben daha birincide çatladm
Olanlar geçmiyor ama öyle düşünme belki hiç olmayacak sende. Bol bol su içmeyi ihmal etme.Onu çok duydum ya hep kalıcak dimi çatlaklar geçmez hic
Suyu çok okuyorumda nasip ya doktorum dedi ama senin yapın çatlamaya müsait diyeOlanlar geçmiyor ama öyle düşünme belki hiç olmayacak sende. Bol bol su içmeyi ihmal etme.
O hic belli olmaz şimdiden ki.Suyu çok okuyorumda nasip ya doktorum dedi ama senin yapın çatlamaya müsait diye
Belli olmaz canım orası.. Belki de çatlamazsınBenim annemde öyle valla hiç yok çatlağı ben kesin çatlarım ya