Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

ben artık takmıyorum olması gerek zaman olucaktır ben sadece kendımı ılıskıye hazırlıyorummm elımızden bu gelıyo artık su an bıle bunları konusurken bır an once aksam olsa dedım kendı ıcımden :)

13 aylık evliyim ,8 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmuyor ... sizce ne yapmalıyım ?

bende cok çekiniyordum bi arkadsım mutlaka git dedi kendi gittiginde evlilikten sonra kilo almıstı yumurtalıklar yağlanmıs demiş doktor kilo vermeden olmaz demiş 3 ay diyetle kilo verdi 4 aya bebiş geldi şimdi doğdo bile maşşallh

arkadasım fıkır verdı,mekan degıstırın ılıskı esnasında dıye evin herhangı bır noktası da olabılır ew dısı da kararsızım :)

Kızlar yorumlar ne kdr cabuk ılerlıyor masallahınız var bat listesine lütfen benide alın 11 eylül

BAT LİSTEMİZ
KELEBEK4238....................10 Eylül
Mihriaydin..........................11 Eylül
samara_.............................14 Eylül
24saat.................................17 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
eylulruzgari.......................25 Eylül
nazardegmesin..................26 Eylül
yildizdeniz..........................29 Eylül
esme121...............................5 Ekim

arkadasım fıkır verdı,mekan degıstırın ılıskı esnasında dıye evin herhangı bır noktası da olabılır ew dısı da kararsızım :)
Aaaaa :) kızın hep aynı yerde mi olur bu iş zaten sen de her şeyi doktordan öğreniyorsun canım :):) eşine sor onda cin fikirler çoktur :)

Teşekkürler canım İnşallah hayırlı haberler alır,veririz

Aaaaa :) kızın hep aynı yerde mi olur bu iş zaten sen de her şeyi doktordan öğreniyorsun canım :):) eşine sor onda cin fikirler çoktur :)
onada sordum tabı fıkırı pek bır ılgın c ama bıraz cesaret ıster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…