- 11 Mart 2014
- 77
- 17
- 18
- 34
yok canım daha yapmadım gecen ayda olmayınca bir hafta gecmeden yapmayacam dedim ondan merak ediyorum ama yapmak istemiyorumtest yapmadınmı canım?
13 aylık evliyim ,8 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmuyor ... sizce ne yapmalıyım ?
Hımmm... Sen bilirsin canım peki hiç belirti falan yok muyok canım daha yapmadım gecen ayda olmayınca bir hafta gecmeden yapmayacam dedim ondan merak ediyorum ama yapmak istemiyorum
arkadasım fıkır verdı,mekan degıstırın ılıskı esnasında dıye evin herhangı bır noktası da olabılır ew dısı da kararsızım :)Hiiiiiiiç belli olmaz bu işler :) inşaallah bebeğin seninledir canım :) yap bi testte kurtul bence :)
10ay daha ne ki :) umudu kaybetmek yooool :) elbet vardır zamanı :) yaşın kaç canım?
Macın vs gibi şeyler deniyor musunuz?
Hımmm :):) aynen canım :)
Neymiş o :)
Tabii life gitmelisiniz! Hem sen hem eşin bi tahlil yaptır eşin bi kontrol olsun bakalım zaman kaybediyorsunuz böyle
Aaaaa :) kızın hep aynı yerde mi olur bu iş zatenarkadasım fıkır verdı,mekan degıstırın ılıskı esnasında dıye evin herhangı bır noktası da olabılır ew dısı da kararsızım :)
Teşekkürler canımBAT LİSTEMİZ
KELEBEK4238....................10 Eylül
Mihriaydin..........................11 Eylül
samara_.............................14 Eylül
24saat.................................17 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
eylulruzgari.......................25 Eylül
nazardegmesin..................26 Eylül
yildizdeniz..........................29 Eylül
esme121...............................5 Ekim
Hımmm... Sen bilirsin canım peki hiç belirti falan yok mu
cok belirgin bişi yok sadece normalde cok asırı olmadan agrım sızım filan olurdu onlar yok sadece bel ve kasıkta gerilme gibi bi durum var ama psikolojikde oluyo malesef bunlar
onada sordum tabı fıkırı pek bır ılgın c ama bıraz cesaret ısterAaaaa :) kızın hep aynı yerde mi olur bu iş zatensen de her şeyi doktordan öğreniyorsun canım :):) eşine sor onda cin fikirler çoktur :)
Aaaaa :) kızın hep aynı yerde mi olur bu iş zatensen de her şeyi doktordan öğreniyorsun canım :):) eşine sor onda cin fikirler çoktur :)
Şekerim biz sıkılıyoruz mekan değiştiriyoruz bence dene güzel oluyorarkadasım fıkır verdı,mekan degıstırın ılıskı esnasında dıye evin herhangı bır noktası da olabılır ew dısı da kararsızım :)
inşallah bebişler yoldadır tatlımTeşekkürler canımİnşallah hayırlı haberler alır,veririz
Cesaretin var mı aşka :)onada sordum tabı fıkırı pek bır ılgın c ama bıraz cesaret ıster
Canım ikimizin günleri çok yakn,bnm bugun 2.gunum bnde pazartesiye kdr beklekden yanayım,test elimde kalsın istemiyorumyok canım daha yapmadım gecen ayda olmayınca bir hafta gecmeden yapmayacam dedim ondan merak ediyorum ama yapmak istemiyorum
bılmıyorum sen olsan napardınn :)Haklısın sen de canım ...
Cesaretin var mı aşka :)
Inşallah şekerim hepimiz bi ay hamis oluruz burda haykiririz.. Bu ay uğur getirir inşallah bizeinşallah bebişler yoldadır tatlımbir hafta tatildeyim dönüşte herkesden güzel haberler bekliyorum
Bunu. Cevabını kocama söylerim :)bılmıyorum sen olsan napardınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?