- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 42
hang liste bu canımhoşgeldin canım aramızaBat nezaman ekleyelim seni de listeye
BAT LİSTEMİZ
pervinn_32........................23 Eylül
yildizdeniz..........................29 eylül
esme121...............................5 Ekim
hang liste bu canım
günaşırı canım özellikle de yumurtlama dönemindehos geldın aramıza,bayanlar bısı sorucam haftada kac kere denıyorsunuz ozel degılse
ben bumu hiç bilmiyordum ne kadar acemiyim yaaynen öyle canım.ben de bu ay basladım tatlım. aynı gebelik testi gibi idrardan belli oluyo. iki çizgi de aynı koyulukta cıkarsa yakın zamanda yumurtlıcan demek sonra günasırı ilişki ve 2.czgi geri siliklesince yumurtan catlamıs demek oluyo.
beklenen adet tarihi canımözür dilerim ama bat listesi negecmişten okuyarak geliyorum ama anlayamadım daha
herkes bildiklerini paylaşıyor canım burda, nedir o?benım jınekolog arkadasım bır kac tavsıye verdı ama burada yazabılırmıyım onu dusunuyorum
Yaz ya bir şey olmaz bence :)benım jınekolog arkadasım bır kac tavsıye verdı ama burada yazabılırmıyım onu dusunuyorum
arkadasım derkı o stresten kurtulun,fantazı gelıstırın gerekırse oyunlar oynayın ve kesınlıkle hamılelık ıcın uygun pozısyonlar vaarmıs oyle ılıskı kurun dıyoYaz ya bir şey olmaz bence :)
pekı hangımız bunları uyguluyo tartısma konusuHaklı :) doğru söylüyor :)
Liste yapılmış ...
Benim bat 17eylül
Bebeğim şimdi burada ben ben :) diyen az olur oda çok özel konular :) tavsiyeni yaz sen :)pekı hangımız bunları uyguluyo tartısma konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?