Hamilelik bu kadar erken fark edilir mi

Yenibiruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
27
19
30
Kızlar merhaba benim adetime 10 gün var son bikaç gündür sabah ve gün içinde bulantım var karnım sürekli şişkin ara ara tahminde tekme gibi oıtırılar hissediyorum ama daha önceki gebeliğimde bulantı 6 haftada başladı şuan öyle bir şüphem yok aslında ama böyle bişey olmuş olabilir mi bu kadar erken bu belirtilerle fark eden oldu mı daha önce ? Merak ettim

Yani bilemedim olmaz sanki ya gaz hareketleridir. En erken hamilelik belirtisi bence göğüslerde hassasiyet ve kasıklarda batma şeklinde oluyor

Kızlar merhaba benim adetime 10 gün var son bikaç gündür sabah ve gün içinde bulantım var karnım sürekli şişkin ara ara tahminde tekme gibi oıtırılar hissediyorum ama daha önceki gebeliğimde bulantı 6 haftada başladı şuan öyle bir şüphem yok aslında ama böyle bişey olmuş olabilir mi bu kadar erken bu belirtilerle fark eden oldu mı daha önce ? Merak ettim
:)) test yap tekme atması icın 10 haftadan buyuk olmalı 7 haftada bile 1 cm olan bebek tekme nasıl hissettirain :)

Döllenme sürecinde gaz olur bulantınız da bu kadar erken başlamış olabilir , pıtırtılar da eğer gebelik varsa gazdan olur

X