- 23 Mart 2017
- 48
- 27
- 42
-
- Konu Sahibi Fidilowsky
Merhaba ben hamilelik öncesi kullanıyordum eğer çeyreği kullanılıyorsa ben de kullanmak isterim ama ben ilaç öneren doktora rastlamadım hiçKızlar yardım kimse yok muuuu((?
Tşkler:)ama sadece remeron da değil ankda konuştuğum hiçbi psikiyatr önermedi sen hangi şehirdesin?Muzlukrema nickname'in çok hoşuma gitti doğrusu :)..remeron konusuna gelince,ben hala hamile kalamadığım için bu konuda bir gelişme paylaşamıyorum malesef..evet doktorların çoğu bu ilaca sıcak bakmıyorlar ancak çok ekstrem durumlarda bazen kullananlar da olabiliyor..örneğin hamilelikte son derece yıpratıcı mide bulantılarında kullanıldığına dair bir sürü yayın literatürde mevcut..Tabi ki herkesin bünyesi değişik ve birine hamilelikte olumsuz etki etmeyen ilaç başka birinde Allah korusun kötü sonuçlar ortaya çıkarabilir..bu konuda en doğru kararı elbette kişinin kendi doktoru verecektir ancak malesef ben 6 mg ile devam ediyorum..bir gün hamile kalırsam ne yaparım bilemiyorum açıkçası düşündükçe korku kaplıyor içimi..keşke remeron kadar etkili ya da en azından remeronun geri çekilme sendromlarını ortadan kaldırabilecek ölçüde etkili,ve hamilelerin de kullanabildiği hem anksiyolitik etkisi olan ve özellikle de UYUTAN bir antidepresan ya da ot kök olabilseydi...
Ben hamilelik öncesi kullanıyordum hamile olunca bıraktım ama uyku problemim var onun için almak isterdim yani hangi doktorsa ben de onla görüşeyim ben de:)Bu arada sen remeron kullanıyordun ve bırakmaya mı çalışıyorsun cnm,ben tam anlayamadım?
Muzlu krema,nasılsın cnm uykuların nasıl gidiyor,merak ettim. Umarım daha iyisindir...[/QUOTE
Sağol cnm biraz daha iyi gidiyor çok şükür en azından arada bi alacağım uyku ilacı olsa süper olcak
Hımm seni çok iyi anlıyorum canım..Allah yardımcın olsun...uykusuzluk zor...ama inan uykusuzluktan ölmezsin biraz gayret etsen canım...ben de 2 ay süreyle remeronu bıraktığımda aynen senin gibi olmuştum...sen hamile kalmadan önce kaç mg alıyordun? Hiç uyuyamıyor musun?ilk 3 ay önemli diyorlar hamilelikte...ben de hala hamile kalamadım..sırf bu yüzden hamile kalmaya korkuyorum ben de..Allah herkesin yardımcısı olsun..
Sağol cnm Allah'a şükür uyuyorum ama bazen kaygılar artınca uyumak zorlaşıyor yani uyuyamadığım zaman alsam en azından ona da razıyım da bi doktor bulamadım.hamilelik öncesi 15 mg kullanıyordum haftada 1 veya 2 defa
Ooo o zaman süpersin canım hiç korkma..Allaha tevekkül ol..zaten düşük doz alıyormuşsun.kolay atlatırsın geri çekilme belirtileri de zaten zamanla kaybolacak..sağlıcakla kal :)
Ooo o zaman süpersin canım hiç korkma..Allaha tevekkül ol..zaten düşük doz alıyormuşsun.kolay atlatırsın geri çekilme belirtileri de zaten zamanla kaybolacak..sağlıcakla kal :)