Hamilelik Boyunca kullanılan krem vs. tavsiyeler

hangi boyayı kullanıyosun? ben korkuyorum boyadan o_O
canım valla direk kuaföre boyattım ben. özellikle hamile olduğumu ve tamamen bitkisel olmasını istediğimi söyledim. natucor du yanlış hatırlamıyorsam markası yurtdışından ithal bir üründü. onunla boyadık. doktorum da boyama gibi bi ikazda bulunmadı doğal olduğu sürece sorun teşkıl etmediğini söyledi :) benim elektrıkler ancak geldı gec yazdım kusura bakma canım :)

canım valla direk kuaföre boyattım ben. özellikle hamile olduğumu ve tamamen bitkisel olmasını istediğimi söyledim. natucor du yanlış hatırlamıyorsam markası yurtdışından ithal bir üründü. onunla boyadık. doktorum da boyama gibi bi ikazda bulunmadı doğal olduğu sürece sorun teşkıl etmediğini söyledi :) benim elektrıkler ancak geldı gec yazdım kusura bakma canım :)
Benimde nette problem var giremiyorum çok :) o zaman önce doktoruma sorup sonra bitkisel boya kullanan iyi bir kuaför bulmak lazım :KK66:

kızlar ben de sabahları lierac jel , akşamları johnsons baby bedtime yağ kullanıyorum. ama artık sabah-akşam yeterli gelmediği için gün arasında eyüp sabrinin doğal zeytinyağlı kremi var BİM de satılıyor; acayip tavsiye ederim. yumuşacık yapıyor ve uzun süre kuruluğu engelliyor.

X