Hamilelik Boyunca kullanılan krem vs. tavsiyeler

NeclaKemal

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
34
9
Merhaba,
uygun konuyu bulamadım. Eğer varsa, adminler bunu taşıyabilir mi?? Teşekkürler..

Hamilelikle birlikte kullanılan çatlak kremleri vs. gibi ürünlerde hangi markayı tercih ettiniz. yada bitkisel ne kullandınız arkadaşlar. onlarca marka var.. neyi alacağımı şaşırdım.. göğüs uçlarım acıyor. lütfen yardım..

Benim doktorum luerac verdi phylastil mi ne oyle bisi baska biseye gwrek yok dedi.ama egerbyapida varsa yinede catlar dedi

Lierac kullanıyorum. Kalıp kakao yağıda aldım haftada 2 falan kakao yağı kullanıyorum. Göğüs uçlerına sürebilirsiniz. Doğum yapan arkadaşlarım tavsiye etti. Gerginliği alıyo.

ben bebek yağı kullanıyorumgöğüs uçlarımda çok acıyo kurudular baya yapımda zaten çatlağa çok müsait bakalım etkisi olacak mı

galenic elancyl kullandım ilkinde, hiç çatlamadım, bunda da aynı kremi aldım, henüz başlamadım ama. bugün yarın başlarım

ben de kremlerle ilgili bi soru soracağım ama çatlaklardan değil,yüze sürülen kremlerden. achromin diye bi krem önerdi kuaförüm yüzümdeki hafif sivilce lekelerine sürmem için,üzerinde bulgarca yazdığı için de içerik hakkında bilgi edinemedim:KK43: kullanan veya kullanılmasının bebeğe bir zararı olduğunu bilen duyan var mıııı? :):anneadayı:

bende bebek yağı kullanıyorum .. daha doğrusu çatlamaya başladığımı farkedince kullanmaya başladım :) sanırım geç oldu ama en aza indirmek için yeterli olacaktır. kakao yağının tüylenmeye sebep olduğunu duydum ve korktum açıkçası. sanırım sonuna kadar bebe yağıyla gideceğim :)

ben de kremlerle ilgili bi soru soracağım ama çatlaklardan değil,yüze sürülen kremlerden. achromin diye bi krem önerdi kuaförüm yüzümdeki hafif sivilce lekelerine sürmem için,üzerinde bulgarca yazdığı için de içerik hakkında bilgi edinemedim:KK43: kullanan veya kullanılmasının bebeğe bir zararı olduğunu bilen duyan var mıııı? :):anneadayı:
hiç duymadım onu ama istersen bi doktoruna sor derim ben içindeki maddeleri anlar o sana daha net bişey söyler

bende bebek yağı kullanıyorum .. daha doğrusu çatlamaya başladığımı farkedince kullanmaya başladım :) sanırım geç oldu ama en aza indirmek için yeterli olacaktır. kakao yağının tüylenmeye sebep olduğunu duydum ve korktum açıkçası. sanırım sonuna kadar bebe yağıyla gideceğim :)
gebelikte zaten yeterince tüylenme oluyo bide onu beslemeyelim dimi :)

gebelikte zaten yeterince tüylenme oluyo bide onu beslemeyelim dimi :)
aynen canım. zaten ha bire elimizde epilatör ve cımbızla geziyoruz bidee extra tüy hemde göbişte off düşünmek istemiyorum :) şimdiden eşim bile göbeğime dokunduğunda acaba tüyleri farkediyormudur diye triplere giriyorum bide kakao yağının öyle olduğunu okuyunca hiç kullanmama kararı aldım :)

aynen canım. zaten ha bire elimizde epilatör ve cımbızla geziyoruz bidee extra tüy hemde göbişte off düşünmek istemiyorum :) şimdiden eşim bile göbeğime dokunduğunda acaba tüyleri farkediyormudur diye triplere giriyorum bide kakao yağının öyle olduğunu okuyunca hiç kullanmama kararı aldım :)
hiç sorma bende de aynı tedirginlik var karnımı seveceği zaman hep kıyafet üstünden sevdiriyorum :KK70: alsam kalıcı olacak diye alamıyorum da peluş ayıya döndüm :KK53::oops:

hahahahhaha :KK70: belki de fark edilmiyordur biz kendimizi kandırıyoruzdur :) bi ara acaba tüy dökücü jel mi kullansam dedim ama bilemedim kafam çok karışık bi de yaz geliyor tatile gitmeyelim diye dua eder oldum :KK70:

hahahahhaha :KK70: belki de fark edilmiyordur biz kendimizi kandırıyoruzdur :) bi ara acaba tüy dökücü jel mi kullansam dedim ama bilemedim kafam çok karışık bi de yaz geliyor tatile gitmeyelim diye dua eder oldum :KK70:
tüy dökücü kremler zararlı hiç deneme derim ben bide hamilelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyo tabi almazsan alırsan kalıcı olur o da vahim bi durum :KK24: en iyisi gizlemek doğurana kadar

bende öyle yaptım :) hayırlısıyla bi gelsinler sonra icabına bakarız :) şuan ilk insan gibi dolaşıyorum zaten :)

:KK48: alemsin valla. abartma bence o kadar da değildir. kesin bize öyle gelıyor ya tüy falan yok unutalım ::)
yok yok o kadar ya hamile kalmadan önce kendime nasıl bakardım şimdi yüzüme krem sürerken 50 kere düşünüyorum bişey olur mu die :) tüy falan da olsun gerçekten herşeye değer bu bi canlı dünyaya getiriyosun da böle bakımlı hamileler görünce moralim bozuluyo saç diplerim ağzıma kadar gelmiş falan :KK70:

valla ben boyamı makyajımı eksık etmıyorum baslarda senın gıbıydım ama cok salıvermıstım sonra gıttım kuafore bı kendıme geldım :KK70:

X