• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik boşanma arifesi

TugbAkyrt4433

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
121
52
13
25
Kizlar ben 11 haftalık gebeyim ve eşimle sıkıntı yaşadık ve beni memlekete getirdi yuvam dağılmak üzere benden yana şikayeti benim ona cok karşılık vermem susmamam ve temiz olmadığım için hanımlar ben özel sektörde çalışan yoğun bakim hemsireyesim bir yandan hastane bir yandan temizlik zor oluyor ve ben bir gün 24 saat çalışıyorum bir gün nöbete gidiyorum birgun gündüz çalışıyorum yani yetişemiyorum biz kavga ettik bağırdık çağırdık benim eşyalarımı topladı memeklete getirdi suan da o kadar aradım açmadı mesaj attım görüldü atti hep ve kaynanam ve kayınbabam surekli bana karşı dolduruyor ne yapacağımı bilemedim bana diyor sen kendi aileni sileceksin benim ailem sana yaparsa yapsın sesin çıkmayacak diyor esim ve annemle kayinvalidemin konuşmasına sahid oldum bana o kadar çok hakaret ettiki ne beni nede karnımda ki çocuğu istiyorlar eşimde bunlari bile bile bana onlar ne demişse haketmissin dedi ne yapacağımı hiç bilmiyorum allak bullagim kizlar

Kizlar ben 11 haftalık gebeyim ve eşimle sıkıntı yaşadık ve beni memlekete getirdi yuvam dağılmak üzere benden yana şikayeti benim ona cok karşılık vermem susmamam ve temiz olmadığım için hanımlar ben özel sektörde çalışan yoğun bakim hemsireyesim bir yandan hastane bir yandan temizlik zor oluyor ve ben bir gün 24 saat çalışıyorum bir gün nöbete gidiyorum birgun gündüz çalışıyorum yani yetişemiyorum biz kavga ettik bağırdık çağırdık benim eşyalarımı topladı memeklete getirdi suan da o kadar aradım açmadı mesaj attım görüldü atti hep ve kaynanam ve kayınbabam surekli bana karşı dolduruyor ne yapacağımı bilemedim bana diyor sen kendi aileni sileceksin benim ailem sana yaparsa yapsın sesin çıkmayacak diyor esim ve annemle kayinvalidemin konuşmasına sahid oldum bana o kadar çok hakaret ettiki ne beni nede karnımda ki çocuğu istiyorlar eşimde bunlari bile bile bana onlar ne demişse haketmissin dedi ne yapacağımı hiç bilmiyorum allak bullagim kizlar
Siz çocuk musunuz eşyalarınızı toplayıp memlekete götürüyor sizi? Mesele temizlikse 15 günde bir temizlik yapan birini alın, evinizi temizlesin, paklasın, siz de günlük olarak evinizi toparlayın, ortaklaşa iş yapın. İkinizde çalışıyorsunuz sonuç olarak.

Çok cevap veriyorsun demiş size, neye cevap veriyorsunuz, niye çok konuşuyorsunuz? Yani sebep ne, mutlaka bir sebebi vardır.

Ayrıca size hakaret edenlere haklılar diyen sizi bir çocuk gibi eşyalarınızla beraber baba ebine götürüp bırakan bir adamı neden arayıp mesaj atıyorsunuz? Kendinizi bu kadar küçültmeyin ya, sizin ona ihtiyacınız mı var. Mesleğiniz var bebeğinize gül gibi bakarsınız. Ama sürekli peşinden koşan, her yaptığını her söylediğini kabul ederseniz değersiz olursunuz.

Nasıl ya vallaha şaşırıyorum bazen. Sen çalış eve ekmek getir sonra yok pasakli falan diye karını geri evine gönder. Valla kuzum ben senin yerinde olsam direk gider boşanma davasi açardım. Kapında olmasi gereken o.

Standart çalisan kadin problemi! Bdv konusu bu sanki. Evini dört dörtluk isteyen bir dediginin iki olmasini istemeyen adam calismayan biriyle evlensin. Kadin ve erkek ayni eforla calisacak, kadin birde gelip evde mesai yapacak. Anasindan öyle görmus zora gelemeyen Türk erkegi!! Analarimiz temizlikci mi tutuyomus derler sorsan bes kurus para vermemek icin.
Bu şekilde davranirsaniz daha da tepenize cikacak bu adam. Ayrilin diyemem ama kesinlikle onun önunde egilmeyin, taviz vermeyin kendinizden. Malesef Türk erkekleri karsinda güclu kadin istemiyor. Höt dedimi susacak kadin istiyor.

Okuduklarıma inanamadım ya. Bu nasıl bi zihniyettir. Anlayacak olan adam anlardı bunlar ayrılmak için bahane olamaz. Ama bahane bulmuş kendine. Aramayın sormayın ne hali varsa görsün. Geri gelip özür dilese de hiç bişey dikiş tutmayacaktır.

Sen calisiyorsan memlekete nasıl geldin izin mi aldın işten mi ayrıldın senin hanimligini begenmiyorsa sana para getirecek sen calismayip ev temizliği yemek felan yapacaksın çalışıyorsan da sana yardım edecek temizlik yemekte hayat musterek

Back