- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
- Konu Sahibi kullanici01
-
Döngüden dolayı senin günün daha erken canımbenim döngüm 25 27 arasında genelde
ne biliyim bende takıldım şimdi
Hayırlı haberler inşallahUfaktan korkular var. Betanın yükselişi yüzünden kimyasal gebelik mi başka birşey mi bilmiyorum eşimin ailesinde ikiz geni var. Kan alan doktorlarım değerin normalden fazla yükseliyor diye iletti. Cuma öğreneceğim sanırım
6, hafta 5+ lar o zaman duyulmaz kalp .6+6 da duyuldu benım. en garantisi 7+ lar :)6.haftadayım duyabilir miyim kalp atışını? Cumartesi 3789du betam
O halde sanırım bu hafta kese görüp bir sonraki hafta ancak kalp atışı duyabileceğim6, hafta 5+ lar o zaman duyulmaz kalp .6+6 da duyuldu benım. en garantisi 7+ lar :)
İnşallahHayırlı haberler inşallah
6 da duydum. Duyulabilir6, hafta 5+ lar o zaman duyulmaz kalp .6+6 da duyuldu benım. en garantisi 7+ lar :)
6 demek 5+ demek ya acıklama yaptım. 5+ da daha yolk kesesı falan gozukuyor ya. Cok nadirdir 6. Hafta bitmeden dınleyen gözlemlenebilir de6 da duydum. Duyulabilir
Evet ama 3 gün geçti 481 di yükselme olmuştur değil mi?Henüz çok küçük. 2 günde bir betanızın yükselişini doktorunuz kontrol etsin. 1500-3000 gbi genelde kese gözüküyor. 5. Hafta gibi. 6 haftadan itibarende kalp atışını duyarsınız. Hayırlısı olsun
1000 lere rahat gelmişsinizdir. E daha cumaya kadar da katlayacak randevu cumaydı diye hatırladımEvet ama 3 gün geçti 481 di yükselme olmuştur değil mi?
Daha randevu almadım ama bugün yine kan verip değere bakmak istiyorum İnşallah düzenli bı şekilde yükselmiştir1000 lere rahat gelmişsinizdir. E daha cumaya kadar da katlayacak randevu cumaydı diye hatırladım
Elbette yükselmiştir düzenli bir şekilde. Sen olumlu düşün . Güzel haberlerini alalım inşallahDaha randevu almadım ama bugün yine kan verip değere bakmak istiyorum İnşallah düzenli bı şekilde yükselmiştir
İnşallah değeri öğrendiğimde yazacm tekrarElbette yükselmiştir düzenli bir şekilde. Sen olumlu düşün . Güzel haberlerini alalım inşallah
1.776 olmuşşşşElbette yükselmiştir düzenli bir şekilde. Sen olumlu düşün . Güzel haberlerini alalım inşallah
Ohhh gözün aydın bak gördün mü şükürler olsun1.776 olmuşşşş
Amin inşallah canımOhhh gözün aydın bak gördün mü şükürler olsunçok sevindim. Sağlıkla büyüsün miniğin kucağınıza almak nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?