- 10 Kasım 2022
- 18
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi kullanici01
Beta HCG değeri 4 gün önce 224, 2 gün önce 480 çıktı. Tekrar kan vermedim.Acaba ne zaman ultrason da görünür?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.haftadayım duyabilir miyim kalp atışını? Cumartesi 3789du betamHenüz çok küçük. 2 günde bir betanızın yükselişini doktorunuz kontrol etsin. 1500-3000 gbi genelde kese gözüküyor. 5. Hafta gibi. 6 haftadan itibarende kalp atışını duyarsınız. Hayırlısı olsun
Duyarsınız bence Allahın izniyle.6.haftadayım duyabilir miyim kalp atışını? Cumartesi 3789du betam
Çok sağolunDuyarsınız bence Allahın izniyle.
Sağlıklı ilerlesin inşallahÇok sağolun
Amin hepimizin inşallahSağlıklı ilerlesin inşallah
canım sen nasıl 6. haftadasın6.haftadayım duyabilir miyim kalp atışını? Cumartesi 3789du betam
Elbette duyarsınız. 6 haftadan itibaren kalp atımı duyuluyor. Son adet tarihinizin ilk günü nedir?6.haftadayım duyabilir miyim kalp atışını? Cumartesi 3789du betam
5+6? Senin adet tarihin neydi kicanım sen nasıl 6. haftadasın
benim beklenen tarihim 9 temmuz ben bile daha 5+6 yım bugün
sana bu haftayı doktormu söyledi kendini korkutma
4 ekimdiElbette duyarsınız. 6 haftadan itibaren kalp atımı duyuluyor. Son adet tarihinizin ilk günü nedir?
5 +6 dasınız doktorunuz folik asit başladı mı? Kontrole gidebildiniz mi?4 ekimdi
Folik asit zaten ben hamile kalmak istediğim için hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım. Ama öğrendikten sonra belki mg değişecektir diye bıraktım. 5 mg kullanıyordum. İlk kontrolüm cuma günü inşallah5 +6 dasınız doktorunuz folik asit başladı mı? Kontrole gidebildiniz mi?
Çok heyecanlı çok güzel geçsin inşallahFolik asit zaten ben hamile kalmak istediğim için hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım. Ama öğrendikten sonra belki mg değişecektir diye bıraktım. 5 mg kullanıyordum. İlk kontrolüm cuma günü inşallah
benimde 4 ekim canım4 ekimdi
Doktorlar hesaplamayı son adet tarihinizin ilk günü üzerinden yapıyorlar.canım sen nasıl 6. haftadasın
benim beklenen tarihim 9 temmuz ben bile daha 5+6 yım bugün
sana bu haftayı doktormu söyledi kendini korkutma
Belki döngü farkı olabilir. Benim 30 gün sürüyor döngüm. Tahmini doğum 10-15 temmuz arası ancak çok yüksek ihtimalle 12 temmuz olarak gözüküyorbenimde 4 ekim canım
benim döngüm 25 27 arasında geneldeBelki döngü farkı olabilir. Benim 30 gün sürüyor döngüm. Tahmini doğum 10-15 temmuz arası ancak çok yüksek ihtimalle 12 temmuz olarak gözüküyor
Ufaktan korkular var. Betanın yükselişi yüzünden kimyasal gebelik mi başka birşey mi bilmiyorum eşimin ailesinde ikiz geni var. Kan alan doktorlarım değerin normalden fazla yükseliyor diye iletti. Cuma öğreneceğim sanırımmmÇok heyecanlı çok güzel geçsin inşallah
Evet canım geç döllenme vs bir çok şey varBelki döngü farkı olabilir. Benim 30 gün sürüyor döngüm. Tahmini doğum 10-15 temmuz arası ancak çok yüksek ihtimalle 12 temmuz olarak gözüküyor