• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik beslenme

babydelight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
5
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
hamileliliğin getirdiği kokulara fazla duyarlılık ve bulantılar nedeniyle evde yemek yapamaz hale geldim. benim merak ettiğim evlere paket sevisi yapan beslenme servisleri var ana ve ara öğünlerden oluşan günlük yemek paketleri gönderiyorlar. o kadar çok yer var ki nereyi seçeceğimi bilemedim deneyen varsa önerilerinizi rica ediyorum .
Şimdiden hepinize teşekkürler

Canım sana ailenden yardım edecek biri yok mu? Sen de benim gibi uzak mısın ailene?

Arkadaşlar merhaba,
hamileliliğin getirdiği kokulara fazla duyarlılık ve bulantılar nedeniyle evde yemek yapamaz hale geldim. benim merak ettiğim evlere paket sevisi yapan beslenme servisleri var ana ve ara öğünlerden oluşan günlük yemek paketleri gönderiyorlar. o kadar çok yer var ki nereyi seçeceğimi bilemedim deneyen varsa önerilerinizi rica ediyorum .
Şimdiden hepinize teşekkürler
Yasadigin yerdeki yerleri arastirabilirsin. Yani belirli bi marka olmadigi surece herkesin mekan farkli:) marmariste olsan onerebilirdim. Ama fikir olark internetteki yorumlara bakablrsn. Bide ziyaret edebilirsin. Yasadgn cevrndeki insanlara sorabilirsin

Back