• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belittileri mi ?

ruya3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
63
21
3
29
Arkadaşlar merhaba,
Tecrubelerinize ihtiyacım var. Ben geçen eylül ayında adetime 1 hafta kala eşimle ilişki yaşadım. 1 hafta sonra adet oldum ama 4 gün sürdü normade 5 gün sürer 6. günü biter. 4.günde bitti ve bittiği gün eşimle tekrar ilişki yaşadım. 1 gün sonra pembe sulu akıntı geldi. 2 gün devam etti az az. tabi 2 gün aralıklı ilişkiye devam ettik. ve şuan sol kasığımda ağrı aşırı mide yanması baş dönmesi ve gaz sorunum var test yaptım iadrar negatif çıktı. sizce kan testi yaptırmalımıyım şuan ve sürekli bi yorgunluk halindeyim göğüslerime ara ara iğne batması gibi bi saplama oluyor. Nasıl hareket etmeliyim çok sabırsızım ?
Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim...

yani pek sanmıyorum ama
acile gidip gunum geçti test yaptırmak istiyorum de
inşallah vardır istiyorsan tabii

Arkadaşlar merhaba,
Tecrubelerinize ihtiyacım var. Ben geçen eylül ayında adetime 1 hafta kala eşimle ilişki yaşadım. 1 hafta sonra adet oldum ama 4 gün sürdü normade 5 gün sürer 6. günü biter. 4.günde bitti ve bittiği gün eşimle tekrar ilişki yaşadım. 1 gün sonra pembe sulu akıntı geldi. 2 gün devam etti az az. tabi 2 gün aralıklı ilişkiye devam ettik. ve şuan sol kasığımda ağrı aşırı mide yanması baş dönmesi ve gaz sorunum var test yaptım iadrar negatif çıktı. sizce kan testi yaptırmalımıyım şuan ve sürekli bi yorgunluk halindeyim göğüslerime ara ara iğne batması gibi bi saplama oluyor. Nasıl hareket etmeliyim çok sabırsızım ?
Bi kanvtesti yaptır rahat la canım varsa ona göre hareket edersin

Arkadaşlar merhaba,
Canım inşaallah güzel haber alırsın. Ama görünce yazmak istedim. Bütün bu belirtiler bende de vardı adet tarihim geçti ve idrar testi yaptım negatifti ama kanda çıkacak kesin hamileyim diye düşünürken bugün kan testi verdim ve negatifti sonuç. İnşaallah senin pozitif çıkar. Ama ben çok unutlandığım için hayal kırıklığı yaşadım sonucu alınca. Çünkü biz de çok istiyorduk bebek. Burda sürekli söylendiği gibi belki de akışına bırakmak gerekiyodur. Ben artık takip etmemeye karar verdim. Adet tarihinin geçmesini beklemek en doğrusu galiba senin için. İnşaallah senin pozitif çıkar sonuçların isteyen herkese nasip olsun bebiş.

Arkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi goguslerimdede sislik var . Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?

Arkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi goguslerimdede sislik var . Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?
Daha adetine 1 hafta varmış belki geç döllenme olabilir birazcık daha sabret adet günü test yap. İnşallah gönlüne göre olur

Back