bana cevap veren yokmu
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Early Pregnancy Symptom - Yellow Cervical Fluid | Countdown to Pregnancy
kızlar sarı akıntının erken gebelik belirtisi olup olmadığıyla ilgili amerikada bir anket yapılmış. Yukarıda kopyaladığım linkte bir tane grafik çıkıyor. bu linke lütfen tıklayınız çünkü grafiği buraya kopyalayamıyorum. yükleyebilen varsa yüklesin:)))Bu grafiğe göre; yumurtlama (ovulasyon) gününden itibaren altta günler verilmiş. Sarı akıntısı olanlardan Kırmızılar hamile olan kadınlar; maviler olmayanlar ama yine de sarı akıntım var diyenler. Görüldüğü üzere yumurtlamanın 5-15. günleri arasında sarı akıntı şikayeti en çok olmuştur. Kadınların gebelik testleri positif çıktıktan sonra yani 15-21 inci günlerde ve sonrasında artık akıntılarının kalmadığını/azaldığını söylemişlerdir. Görüldüğü üzere sarı akıntı eğer 5-15 günler arasında (yumurtlama olduktan sonraki gün hesabına göre) çoksa büyük oranda hamilelik belirtisi olarak yorumluyorum.. tabilki akıntı kokusuz ve ağrısız falan olacak..
inşallah gebesinizdir (ben de tabi ki:)) ve inşallah bunun da size faydası olur sevgili arkadaşlar:)
arkadaslar merhaba,
bende bu ay her zamankınden farklı belırtıler var acaba diyorum kendı kendıme ama sonradan hayal kırıklıgı yasamakta istemıyorum.
adet olmama bı hafta gıbı bı süre var ama sarı sarı akıntım var.bunuda geçtim gögüs uçlarım o kadar cok hassas oldukı dokunamıyorum .hiç böyle adet öncesı dönem yasamadım .benım gibi olup hamile kalan varmı acaba ?
merhaba arkadaslar
benım hayatımda ılk kez krem peynır kıwamın cok koyu beyaz renkte kokusuz akıntım geldı bugun.peceteyle sılınce acık sarı renkte oldugunu gordum. arada 5 6 saat sonra wc ye tekrar gıttım.akıntı tekrar gelmıs ama az wardı.cokelek gıbıydı putur outur. hamılelık belırtısı olabılır mı ?
Olabilir canım bende de oluyordu.
sende bu sekılde akıntı olup hamıle mı kaldın yanı ? benım pek umıdım kalmadı acıkcası.belırtıdır dıye dusunmustum ama arkadaslar degıl dedı
Özellikle hamileyken daha yeni haftalarında benbile bilmiyorken bu akıntım vardı hatta hamilelik boyunca da devam etti. Ümidini kaybetme inşallah hamilesindir. Adetin gecikti mi?
inşaallah hamilesin canım sonoco yaz :)Valla bugün son adetin üzerinden 40 gün geçti hala birsey yok 5 gün önce hem idrar hem kan tahlili yaptırdım negatif :/ salı günü doktora gidicem bana hamile değilsin diyecekyumurtalarim tam olarak buyuyemiyor Muş çünkü. Bu yasa kadar hiç gecikme yaşamadım böyle. Sarı akıntı bende de var ama kokulu büyük ihtimal iltihap.2 gün bel ve kasık ağrısından öldüm arada kasiklarima batmalar oluyor goguslerde hiçbir belirti yok . Hamile Değilim ama olamadım hala adet sanırım delircem (( eşim ve ben içten içe umitleniyoruz ama negatif olacak sonuç *
inşaallah hamilesin canım sonoco yaz :)
geçen ay kuruluk olmuştu.bu ay akıntım arttı acaba belirti olabilir mi diyeceğim ama olmazzz olmazzz belirti aramak yok yassak yani:)ben de kuruluk oluyo aksi gibi.normalde günlük ped kullanırım bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?