Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay pardon canım.Kan testini yarın sabah vercem demişsin.Bence sende hamileler kervanındasınyerimseniben
Begim naptın kan testi falan verdinmi?Sonuç nasıl.Benimde bu gün adet olmam gerekiyordu.Ama olmadım.Sarı akıntım baya var.Neyse bekliycem bakalım.Hayırlısı olsun. herkes içinde benim içinde.
sonucu yazarsan yarın sevınırım
kızlar slm ayın 2sinde adet oldum 28 günde bir adet oluyorum bugün 18.günüm gelecek adetime 10 gün var gecen hafta sistitle yine başım beladaydı neyse geçti ama son 1 haftadır yoğun beyaz akıntı yaşıyorum dün iç çamaşırım beyazdı komşuma indim bi wc ye girdim iç çamaşırım sapsarı olmuş sonra eve geldim idrarımı yaparken dikkat ettim idrarım çok koyuydu her zaman beyaz olan idrarım bu sefer turuncuydu çok şaşırdım.ohaoldumsmile
şimdi arasıra sağ sol kasıklarıma sancı giriyor gögüslerimde bişey yok ama sabahları hiç kalkmak istemiyorum hep uymak istiyorum belki soğuklardanda olabilir bu yaşadıklarım ama inş hamileyimdir 3 yıldır uğraşıyorum bende artık bu mucizeyi yaşamak istiyorum.![]()