- 2 Ocak 2023
- 203
- 234
- 33
- 30
- Konu Sahibi busenazzzzz
-
Benim reglim de bugün gözüküyor bakalım. 2 güne kadar yolu var 2 gün geciktiği hatta 6 gün geciktiği bile oldu nadiren de olsa. Çok umutlandırmamaya çalışıyorum kendimi o yüzden şuanBende de ara ara karnında kramp oluyor gibi ama gidiş hassasiyetim pek yok şuan reglime 2 gün var görünüyor
Ay bence var bende böyle gördüm kan testi verdim beta hcg 68 çıktı pazartesi gel tekrar bakalım hormon artışı nasıl diye dedi doktorum ama inanılmaz kasık ağrım oluyor bazen böyle 30 40 saniye sürüyor sonra geçiyorDayanamadım test yaptımm bebiş var mı sizce ??
Bana da var gibi geldi çünkü 2. Çizgi hafif silik de olsa belirgin gibi. Hastaneye gidiyoruz şimdi inşAllah vardırrAy bence var bende böyle gördüm kan testi verdim beta hcg 68 çıktı pazartesi gel tekrar bakalım hormon artışı nasıl diye dedi doktorum ama inanılmaz kasık ağrım oluyor bazen böyle 30 40 saniye sürüyor sonra geçiyor
İnşallahBana da var gibi geldi çünkü 2. Çizgi hafif silik de olsa belirgin gibi. Hastaneye gidiyoruz şimdi inşAllah vardırr
Hastanede kan testi verdim beta hcg 133 çıktı hayırlı olsun dediler direkt. Kesin hamile anlamına geliyor dimi bu değerAy bence var bende böyle gördüm kan testi verdim beta hcg 68 çıktı pazartesi gel tekrar bakalım hormon artışı nasıl diye dedi doktorum ama inanılmaz kasık ağrım oluyor bazen böyle 30 40 saniye sürüyor sonra geçiyor
Ay evet hamilesinizzzzHastanede kan testi verdim beta hcg 133 çıktı hayırlı olsun dediler direkt. Kesin hamile anlamına geliyor dimi bu değer
Ay evet hamilesinizzzz
Hep negatif görmeye o kadar alışmıştım ki 2 yıla yakındır olmuyodu.. Çok şükür AllahımAy evet hamilesinizzzz
Gözünüz aydın olsunHastanede kan testi verdim beta hcg 133 çıktı hayırlı olsun dediler direkt. Kesin hamile anlamına geliyor dimi bu değer
Çok teşekkür ederimmGözünüz aydın olsun
Çok teşekkür ederimmAaaayy canimmmm çok sevindim gözün aydın hayirli olsun
3 gün varsa erken gebelik testini deneyebilirsiniz.Merhabalar. Reglime 3 gün var ama 6 gündür falan göğüs ağrısı, karın ağrısı, bel ağrısı, bazen baş ağrısı yaşıyorum. Erken gebelik testi yapmaya da korkuyorum artık. Amh düşüklüğüm var. Geçen ay aşılama yaptık olmadı. Hatta erken bile regl olmuştum. Bu ay da doktor değiştirdim çünkü eski doktorum yaşın da var(37) amh düşük bak olmuyor deyip sürekli moralimi hepten bozuyordu. Yeni doktorum bu ay yumurta takibi yaptı sadece 1 tane yumurtam vardı dediği günleri değerlendirdik. Ama şimdi acılar içinde kıvranıyorum. Olmadıysa da regl olayım bitsin bu çile diyorum. 3 gündür günlük pedime kahvemsi lekelenme oldu günde 1 falan geldi. Onun harici bir akıntım yok. Yazılan her şeyi okudum biraz umut doldum bakalım artık sonu yine hüsran olmasın
25,50 gebeliğe işaret mi? Ben yapmıyor musunuz demiştim bana yapmamıştı yumurta çatlamış mı diye kontrole gittiğimdeBenim de bel ağrım var bugün regl olmam lazımdı ama sadece şeffaf bir sıvı akıntı var sekiz Şubat'ta progesteron testi yapmıştım 25.50 çıkmıştı, yarın kan tahlili vereceğim inanılmaz korkuyorum, bel ağrısı dışında başka belirtim yok ve yerleşme kanaması yaşamadığım icin ihtimal vermiyorum...
Yumurtalarin kalitesinin iyi olduguna işaretmiş, ben yumurtalarim gelişsin diye iğne kullanmıştım, çatlatma iğnesinden sonra doktorum istemişti, hamilelik belirtisi mi orasını bilemiyorum.. senin yumurtaların icin bakmaları lazımdı ama bilmiyorum niye yapamamışlar ki25,50 gebeliğe işaret mi? Ben yapmıyor musunuz demiştim bana yapmamıştı yumurta çatlamış mı diye kontrole gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?