• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisinde akintisi olmayanlar ?

Denizkumsal35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
109
25
18
36
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bata 3 gün var. Bazı hamilelik belirtileri yaşıyorum. Sağ ve sol kasikta ara ara batmalar hafif sersemlik yorgunluk mide yanması vs. 19 kasımda yumurtladim ovulasyon test ile planlayarak birliktelik oldu. Yaklaşık 6gun sonra beyaz krem gibi az bir akinti oldu sonra hic olmadi. Merak ettiğim, bu akintinin ilk zamanlar hep olduğunu duydum fakat bende 1 kez oldu. 3 4 gün sonra ise açık yeşil sarı karışımı bi kerelik bir akinti gördüm. Sonra o da kesildi. Suan akintim yok normal mi sizce? Bir de adete 7 gun kala beta 2.00 cikti yükselebilir dediler. Korku merak hersey var suan. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?

merhaba canim bizde ovu ile bu ay denedik bende 20 kasim gibi yumurtam catladi ve o gün rüyamda hamile oldugumu gördüm belirti olarakta yüzümde sivilceler cikti ve sürekli acikiyorum ve tuhaf olan ben catlamadan sonra devam ovulasyon testlerini yaptim ve tam 1 hafta sonra yine o cizgiler koyulasti acaba bu ay iki keremi yumurtluyorum öyle birsey olabiliyormu bilmiyorum veya neden olabilir acaba

5 ve altı değer negatif sayılıyor fakat adetinize 7 gün varken yapmissiniz kan testini cok erken.Adet günü veya adetiniz gecikince tekrarlayin,insallah kalbinizin istediği olur 🥰

5 ve altı değer negatif sayılıyor fakat adetinize 7 gün varken yapmissiniz kan testini cok erken.Adet günü veya adetiniz gecikince tekrarlayin,insallah kalbinizin istediği olur 🥰
Evet cok erken gitmişim ablamların gazına geldim sanırım:) perşembe günü adet günü ve benim hiç şaşmaz hep 23gunde bir olurum. Çarşamba tekrar kan testine gidicem insallah yüksek çıkar. Bir de göbeğimin alt kısmında batmalar oluyor sol kasigin üstünde normal mi acaba 🤔

Az önce de 2 farklı ovulasyon testi yaptım t cizgisi hafif silik cikti sanirim gebelik yok bende ya😔

Eklentiler

• 20211129_191605.jpg
    20211129_191605.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 318
Insallah canim perşembe günü olmam gerekiyor umarım olmayız ikimiz de🥰
bu persembe mi yoksa haftaya mi canim 7 gün var demistin adetine benim haftaya sali olmam gerekiyor amin insallah ikimizde olmayiz tabi bugün bide bel agrisi basladi bende aradada yumurtaliklarimda batma oluyor sanki

Bu perşembe bekliyorum canım adete 7 gün kala beta 2.00 cikmisti bir umut yükselir mi acaba diyorum 🤭 bende de batmalar sıklaştı bel ağrısı da hafif var ama psikolojik de olabilir ovulasyon testi yaptım az önce silik cikti t oyuzden umudum cok kalmadı. Erken gebelik testi almıştım yarin sabah da onu denicem bakalim bir umut

Bu perşembe bekliyorum canım adete 7 gün kala beta 2.00 cikmisti bir umut yükselir mi acaba diyorum 🤭 bende de batmalar sıklaştı bel ağrısı da hafif var ama psikolojik de olabilir ovulasyon testi yaptım az önce silik cikti t oyuzden umudum cok kalmadı. Erken gebelik testi almıştım yarin sabah da onu denicem bakalim bir umut
insallah canim hayirlisi olur insallah hayirli haber alirsin 😘 haber et

Büyük ihtimalle hamilesin canim adet olmadan ovulasyonda t cizgisi koyu çıkarsa çok yüksek ihtimalle gebelik oluyormuş benim 3 gün kaldı ve ovulasyonda cok silik cikti t cizgisi ben değilimdir ama senden umutluyum 😊 istersen adetine yakın erken gebelik testi yap

Büyük ihtimalle hamilesin canim adet olmadan ovulasyonda t cizgisi koyu çıkarsa çok yüksek ihtimalle gebelik oluyormuş benim 3 gün kaldı ve ovulasyonda cok silik cikti t cizgisi ben değilimdir ama senden umutluyum 😊 istersen adetine yakın erken gebelik testi yap
daha adetime 7 gün var canim daha erken adet günü gelmesse yapmayi düsünüyorum ve ovulasyon testimde kalmadi maalesef devam takip edemicem ama bugüne kadar koyu cikti iki cizigde bakalim hayirlisi sende ümitsizligr kapilma adet olmadigin sürece

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bata 3 gün var. Bazı hamilelik belirtileri yaşıyorum. Sağ ve sol kasikta ara ara batmalar hafif sersemlik yorgunluk mide yanması vs. 19 kasımda yumurtladim ovulasyon test ile planlayarak birliktelik oldu. Yaklaşık 6gun sonra beyaz krem gibi az bir akinti oldu sonra hic olmadi. Merak ettiğim, bu akintinin ilk zamanlar hep olduğunu duydum fakat bende 1 kez oldu. 3 4 gün sonra ise açık yeşil sarı karışımı bi kerelik bir akinti gördüm. Sonra o da kesildi. Suan akintim yok normal mi sizce? Bir de adete 7 gun kala beta 2.00 cikti yükselebilir dediler. Korku merak hersey var suan. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?
Benim de hiç akıntım olmadı. Sadece sarı gibi çok az Bi akıntı geldi. Adet günümde de çok açık kahve rengi minnacık leke geldi o kadar. Şimdi hiç bir şey yok.

Back