• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimi?

Rabbim size bağışlasın evladinizi ,sağlıkla büyüsün inşallah. Benim çok şükür sağlıkla alakalı bir sorunum yok belki kullandığım kortizon sebep oluyordur bilemem. Tek bildiğim rabbimin herkes için ayırdığı belirlediği güzel anlar var ne zaman nasip ederse isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbim.
Kortizon iğnesi olduğum zamanlar doktor bana hormon değişikliği yaşayabilirsin demişti. Belki onunla alakalıdır dediğin gibi. Amin inşallah özenen herkese, sağlıkla bakabileceği evlat/evlatlar nasip etsin

Mide bulantisi psikolojik. Digerleri olabilir. bat ne zaman?
Merhaba 11 Eylül'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23eyluldede beklediğim tarihte adet oldum 29eylulde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Ben de çok istiyorum bebeğimin olmasını. 38-39 günde adet oluyorum pcos var :( sat 31 ekim bat 6 Aralık. Benimde kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var. Göğüslerimin kenarlarına dokununca ağrıyor. Çok heyecanlıyım, inşallah hamişizdir 🥰

Kızlarım öncelikle merhabalar. Aklıma takılan içimi kemiren birseyi sormak istiyorum. Hamilelik belirtisi olarak adlandirdigim belirtiler yaşıyorum. Sizce gebe olabilirmiyim? Aynı belirtilerle gebe kalan arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?
Normalde günde 2 taş çatlasa 3 kere tuvalete çıkardım smdi 7 8 belkide 10 u buluyor biraz tutayım kaşık ağrısı yaşıyorum adetine bir hafta olmasına rağmen müthiş ağrı yaşıyorum. Adet olcakmisim gibi ama olmuyorum. Ara ara niğde bulantılarım ve kendimi sürekli uyuşuk ve yorgun hissediyorum. Sizde de oldu mu böyle belirtiler yaşayıp gebe kaldığınızı öğrendiniz mi acaba lütfen aydınlatırmısınız? Şimdi den teşekkür ederim kızçelerim 🙏🧡🥰
bende aynılarını yaşıyorum bu ara ama psikolojiktir diye düşünüyorum hep bilmiyorum

Merhaba kızlar günaydın. Aranıza bende katıldım. Benim bat İn üzerinden 4 gün geçti evde test yaptım tek çizgi. Ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor yarımsaate geçiyor. Normalde adetlerim 30 gün falan ara ile gelir. Sizce kan testi yaptırmalı mıyım beklemeli miyim. Olsaydı şimdiye idrarda çıkması gerek miyormuydu. Var mı aranızda idrarda negatif çıkıp kanda pozitif olan 🤷‍♀️

Ben sık idrara çıkmayı bat günümde yaşamıştım. Ondan sonra da devam etti. Adete bir hafta varken sık idrara çıkma belirtisi başlar mı bilmiyorum belki herkeste değişik oluyordur 😊 ben ilk belirti olarak sıcak basması yaşamıştım. Vücudum çok fazla sıcaktı. Bu mide bulantısını 6haftanın sonunda yaşadım. Bebek varsa bile mide bulantısı için erken bence 😇 inşAllah vardır 😍
Bu sıcaklık adete kaç gün kala başlamıştı?
Adet öncesi başka belirtilerini neydi?

Yap çiçeğim cesaretini topla ve yap sende hamissin bencee🥰 bende de mide bulantisi disinda ayni belirrtoler vardi hemen yapmalisin ve iyi haberini burdan bekliyorum🧡🙏
Hanımlar ikinizede sorayım, öncelikle bebiş hayırlı olsun.
Bat yarın, detaylı yazıcam;
Bel ağrıması değilde, günde bir iki kez anlık ağrıyıp hemen geçiyor,
Göğüslerde herhangi bir hassasiyet yok sadece günde belki bir kez aynı belim gibi bi ağrı vurup geçiyor,
Şeffaf bir kaç damla sadece günde akıntı oldu,
Bir kaç gündür uçuk var,
Gece çok iyi uykumu alamadığından mı bilemedim, gündüz uykum oluyor,
Kasıklarımda da ağrı değilde basınç hissi var.
Ne dersiniz belirti olmaz mı bunlar?

Hanımlar ikinizede sorayım, öncelikle bebiş hayırlı olsun.
Bat yarın, detaylı yazıcam;
Bel ağrıması değilde, günde bir iki kez anlık ağrıyıp hemen geçiyor,
Göğüslerde herhangi bir hassasiyet yok sadece günde belki bir kez aynı belim gibi bi ağrı vurup geçiyor,
Şeffaf bir kaç damla sadece günde akıntı oldu,
Bir kaç gündür uçuk var,
Gece çok iyi uykumu alamadığından mı bilemedim, gündüz uykum oluyor,
Kasıklarımda da ağrı değilde basınç hissi var.
Ne dersiniz belirti olmaz mı bunlar?
Uyku hali ve sık idrara çıkma varsa bi kan ver derim kuzum benim en belirgin belirtilerim bunlardi🥰

Uyku hali ve sık idrara çıkma varsa bi kan ver derim kuzum benim en belirgin belirtilerim bunlardi🥰
O köprünün altından ne sular geçti:)
Bat gecikti, kanda negatif çıktı.
6 gün bugün gecikme de az önce leke geldi adete dönüşür muhtemelen.

Yerleşme olabilir mi beklemek lazım.
Yerleşme ile ilgili durum yaşadınız mı?

O köprünün altından ne sular geçti:)
Bat gecikti, kanda negatif çıktı.
6 gün bugün gecikme de az önce leke geldi adete dönüşür muhtemelen.

Yerleşme olabilir mi beklemek lazım.
Yerleşme ile ilgili durum yaşadınız mı?
Yok kuzum hic kanama olmadi bende hic yasamadim ki. Ama rabbim tez zamanda gonlundekini nasip etsin 4 5 ay yasadım bende bilirim anlıyorum seni çok iyi. Rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize❤🙏

Yok kuzum hic kanama olmadi bende hic yasamadim ki. Ama rabbim tez zamanda gonlundekini nasip etsin 4 5 ay yasadım bende bilirim anlıyorum seni çok iyi. Rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize❤🙏
Sağ ol canım, haklısın çok kolay süreçler değil,
bebek düşüneli adetleriimin dengesi şaştı, sende de benzer mıydı?

Ben sık idrara çıkmayı bat günümde yaşamıştım. Ondan sonra da devam etti. Adete bir hafta varken sık idrara çıkma belirtisi başlar mı bilmiyorum belki herkeste değişik oluyordur 😊 ben ilk belirti olarak sıcak basması yaşamıştım. Vücudum çok fazla sıcaktı. Bu mide bulantısını 6haftanın sonunda yaşadım. Bebek varsa bile mide bulantısı için erken bence 😇 inşAllah vardır 😍
Adetten önce sıcak basması yaşamışsınız, benimde adetime 4 gün kaldı, 2 gündür vücudum yanıyor gibi özellikle yüzüm yanıyor ama ateşim 36.3 çıkıyor. Ateşim yok yüzüm alev alev, ama yüzüm kırmızı olmadı, sizin ateşiniz yüksekmiydi? Ölçtüyseniz kaç dereceydi?
Cevaplarsanız çok sevinirim.. teşekkürler.

Adetten önce sıcak basması yaşamışsınız, benimde adetime 4 gün kaldı, 2 gündür vücudum yanıyor gibi özellikle yüzüm yanıyor ama ateşim 36.3 çıkıyor. Ateşim yok yüzüm alev alev, ama yüzüm kırmızı olmadı, sizin ateşiniz yüksekmiydi? Ölçtüyseniz kaç dereceydi?
Cevaplarsanız çok sevinirim.. teşekkürler.
Ateşimi ölçmemiştim canım. Yani ateşim var gibi hissetmiyordum ama sürekli bi sıcak basması üstümü açma isteği falan yaşıyordum

Back
X