Hamilelik belirtisimi

Melissaa1414

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
3
1
1
23
Arkadaşlar merhaba birsey sormak istiyorum 19yasındayum evlendiğim 5ay oldu benım adetım hep duzensizdi en son 2ay once regl oldum ve bugunde ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oldu ve 2gundur hic halim yok ve sabah kalktıgımda vucut ısım çok fazla oldu 2-3gun boyleydi esim yanıyorsun sen demisti tenime dokunduğumda gerçekten çok sıcaktım ama ben farkında değildim çok istiyorum hamile kalmak test yapicam negatif cikmasından korkuyorum 1ay once idrar testi yaptıgımda negatif cikmisti sizce hamile olma ihtimalim var mı

Merhaba, evet bunlar erken gebelik belirtileri. Tabiki ihtimalin var hem cok genc bir kadinsin, mutlaka bir bebegin olacak oncelikle stres yapmamani tavsiye ederim. Bence sabah saglik ocagina ya da yakin bi hastaneye gidip beta hcg baktir kanda. Bu arada gebelik dusunuyorsan ve eger yoksa reglini duzene koymanin yollarina bak, folik asit kullan ve mutlaka gebelikte istenen tym kan testlerini yaptir.(ozellikle CMV, toxoplazma, rubella) Benden sana bir abla tavsiyesi...

Söyledikkerinizi dikkate alıcagım çok teşekkür ederim

Bu testler niçin oluyor acaba

Saglikli bir gebelige vucut hazir mi diye. Aslinda bunlara hamilelik ogrenildiginde bakiliyor ama ben bilseydim mutlaka oncesinde baktirirdim gerekli duzenleme ve tedavileri yapmak acisindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…