zaten buna benzer konular vardı. bende şüphe duyduğum için arastırmıstım sende bakabilirsin. ama genelde yerleşme döneminde kasıklarında adet gibi sancı oluyormuş ve kahverengi akıntın oluyormuş.tabi kişiden kişiye değişir. ama sen istersen eczaneden bir gebelik testi al ya da sağlık ocağında kan ver orda çıkar zaten.
canım merhaba benim de adetime 6 gün var sabah uçlarının acıdığını farkettim aylardır belirti araya araya kafayı yemek üzere olduğum için bu ay aramak istemiyorum aslında ama umut işte.
canım merhaba benim de adetime 6 gün var sabah uçlarının acıdığını farkettim aylardır belirti araya araya kafayı yemek üzere olduğum için bu ay aramak istemiyorum aslında ama umut işte.
Merhabalar araniza bugun katildim bende. cok guzel paylasimlar yapiyorsunuz bende araniza katilmaya karar verdiimm. oncelikle allah hepinize gonlundekini nasip etsin insallah..ben 5 aylik evliyim bu ay esmle cocuk yapmaya karar verdim ve basladik. bu ay tam yumurtlama gunumde 2 gun ust uste iliskiye girdik. bu iliskiden 2 gun sonra benim kasiklarimda agri ve belimde ince ince sancilar olusmaya basladi gun icinde devamli seyreden sancilar.bir de bugun farkettim gogus uclarim dipdiri ve sert. bunun disinda bisey yok adetime 9 gun var. sizce bunlar dollenme belirtisi olabilir mi?
zaten buna benzer konular vardı. bende şüphe duyduğum için arastırmıstım sende bakabilirsin. ama genelde yerleşme döneminde kasıklarında adet gibi sancı oluyormuş ve kahverengi akıntın oluyormuş.tabi kişiden kişiye değişir. ama sen istersen eczaneden bir gebelik testi al ya da sağlık ocağında kan ver orda çıkar zaten.