• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Belirtisi

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Sorum sitedeki hamile veyatta cocuk dogurmus kadinlara... Hamile oldugunuzu ilk nasil anladiniz nasil bir belirti yasadiniz?

zaten buna benzer konular vardı. bende şüphe duyduğum için arastırmıstım sende bakabilirsin. ama genelde yerleşme döneminde kasıklarında adet gibi sancı oluyormuş ve kahverengi akıntın oluyormuş.tabi kişiden kişiye değişir. ama sen istersen eczaneden bir gebelik testi al ya da sağlık ocağında kan ver orda çıkar zaten.

Bende Belirti olmadı klasik adet öncesi durum gibi Adet Günüm Geldi Ve Gecikince Test Yapıp ögrendim.

canım merhaba benim de adetime 6 gün var sabah uçlarının acıdığını farkettim aylardır belirti araya araya kafayı yemek üzere olduğum için bu ay aramak istemiyorum aslında ama umut işte.

Olabilir Can'ım ben ilk test yaptırdığımda 6 gün vardı beta 4,75 çıktı dr hamile değilsin dedi ama hamileydim :)

Merhabalar araniza bugun katildim bende. cok guzel paylasimlar yapiyorsunuz bende araniza katilmaya karar verdiimm. oncelikle allah hepinize gonlundekini nasip etsin insallah..ben 5 aylik evliyim bu ay esmle cocuk yapmaya karar verdim ve basladik. bu ay tam yumurtlama gunumde 2 gun ust uste iliskiye girdik. bu iliskiden 2 gun sonra benim kasiklarimda agri ve belimde ince ince sancilar olusmaya basladi gun icinde devamli seyreden sancilar.bir de bugun farkettim gogus uclarim dipdiri ve sert. bunun disinda bisey yok adetime 9 gun var. sizce bunlar dollenme belirtisi olabilir mi?

zaten buna benzer konular vardı. bende şüphe duyduğum için arastırmıstım sende bakabilirsin. ama genelde yerleşme döneminde kasıklarında adet gibi sancı oluyormuş ve kahverengi akıntın oluyormuş.tabi kişiden kişiye değişir. ama sen istersen eczaneden bir gebelik testi al ya da sağlık ocağında kan ver orda çıkar zaten.
Evet su an bole bişey yasıyorum noldugunu anlamadm adet mi oldum diyorum dha vardı adet tarihime

Back