Hamilelik belirtisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi keddyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

keddyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
9
2
1
23
adetime 13 gün var gebelik istiyorum o yüzden denedik yumurtlama günlerinde bel ağrım kasık ağrım var özellikle sağ kasığımda ağrı batma çok oluyor ve internette okumuştum sağ kasık ise dış gebelik sol kasık ise bebek büyümesi gibi bu yüzden korkuyorum dış gebelik olabilir mi diye ama hiçbir şey de bilmiyorum yani hamilelik de sağ kasığı ağrıyıp normal hamilelik geçirenler var mı

Adetinize 13 gün varsa yumurtluyorsunuz Şuan

Ayrıca dış gebelik öyle sağda olur solda olur diye birşey yok. Bilgi kirliliği tamamen.

Sag kasik sol kasik falan gibi seylere inanmayin.
Ayrica adete 13 gun kala belirti olmaz olsa olsa yumurtlama olur. Siz denemeye devam edin adet gununda erken test yapar anlarsiniz baska yolu yok ondan önce belirti denilen cogu sey psikolojik. Ornegin midesinin yandığını, sik idrara ciktigini falan idda edenler oluyo normalde rahim baya bi buyudukten sonra olan seyler bunlar milimetrik bebek boyle seyler yapmaz yani. Belki genel okuyan vardir diye ayrintili yaziyim dedim.

Teşekkür ederim gerçekten korktum çünkü ilk denememiz ve hamile kalsam bile sevinemiçek duruma geldim ya dış gebelikse diye ayrıntı için tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…