Hamilelik belirtisi

Benimki de gecikince böyle olabiliyor, beyaz akıntı adet öncesinde geliyor genelde zaten bende. Yerleşme kanaması pembe oluyor diyorlar, hamileyseniz bile sağ ya da sol kaşık ağrısı belirtidir diye bir şey söz konusu değil.
Sonucun ne olmasını istiyorsunuz bilmiyorum ama dilerim gönlünüzden geçtiği gibidir sonuç

Gebelik istiyorum uzun zamandır bekliyorum ve ilk defa bu belirtileri yaşıyorum hiç anne olmadığım için bilmiyorum belirtileri

Gebelik istiyorum uzun zamandır bekliyorum ve ilk defa bu belirtileri yaşıyorum hiç anne olmadığım için bilmiyorum belirtileri

İnşallah hamilelik belirtileridir o zaman.
Şimdi adet ve hamilelik belirtileri aynı olduğu için bir şey söylemek pek mümkün olmuyor, yani ben hamilesindir derim ama değilsindir boşuna ümit vermişizdir ya da tam tersi olur. En güzeli test alıp test yap arkadaşım sen nasılsa 5 gün geçmiş varsa gebelik çıkar

Korktuğum için yapamıyorum dedim belki benimle aynı belirtileri yaşayıp hamile kalan vardır diye burdan sormak istedim

Merhaba kızlar adetime 4 gün var 1 haftadır sol kasık ağrısı bel ağrısı ve aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum göğüslerim çok fazla acıyo sızlıyo nadiren de olsa gözlerim kararıyo çok halsizim uyku basıyo aniden ve su gibi akıntım oluyor hamilelik olabilir mi?

Merhaba olsanız bile belirtiler bu kadar erken başlamaz psikolojik muhtemelen

Merhaba olsanız bile belirtiler bu kadar erken başlamaz psikolojik muhtemelen
Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü yıllardır evli değilim çocuğum olmuyo değil 5 aylık evliyim daha kişiden kişiye farklılık gösterdiği için merak ettim yinede düşünceniz için teşekkür ederim.

Ben bu kadar erken başlayan mide bulantısı duymadım.gönlünüzden geçen olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…