• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

ayseakcaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
169
43
48
26
Kızlar öncelikle merhaba 🥳 Ben 4 -5 aydır bebiş için çalışmalar içerisindeyim. Öncelikle şurdan başlamak istiyorum ben prolaktinimin yüksek okduğunu öğrendim bir kaç ay üst üste hormon testi verdim daha sonra renkli emar sonucu mikroadenom olduğunu öğrendik doktorumla. Özel bir doktora gidiyorum ve sürekli sonuçlarım üzerinden iletişimdeyiz. Daha sonra 2 kutu dostinex verdi , cuma ve salı günleri aldım ilaç bitti 15 gün sonra doktora gittim. Ama prolaktindeki en büyük belirtim yeni evli olduğum için adet geçikmelerim başlamıştı dakat dostinex ile artık hep günü gününe oldu hapı bıraktığım ayda yükselme olmadı doktor bu ay normal gebelik olmazsa tedaviye başlıcam dedi. Fakat bu ay eşim şehir dışındaydı geldiği günde yumurtlama günümdü beraber olduk. İlişkinin ertesi akşamı gögüslerimde ya taraflardan ağrılar olmaya başladı. Yumurtlamadan sonra 7. Gündeyim ağrılarım hala devam ediyor ve adetime 8 gün olmasına rağmen sabah alt karın ve bel ağrısı işe uyandım adet olacakmışım gibi. Şuan hala gögüslerim şiş ve ağrıyor ara ara da karnım ağrıyor. Benim korkum gene prolaktinim mi yükseldi acaba gögüslerim ağrıyor bilemiyorum sizlerin fikrini almak istedim😌

Bunu zaman gösterir çünkü iki ihtimalde olabilir inşallah sağlıklı bir Bebiş oluşuyordur 🥰🍀

Bunu zaman gösterir çünkü iki ihtimalde olabilir inşallah sağlıklı bir Bebiş oluşuyordur 🥰🍀
Teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için , daha önce prolaktin yükseldiğinde belirti olarak hiç gögüslerim böyle ağrımamıştı diyorum bir yandan ama diğer taraftan kaç aydır birazda üzüntü oluyor negatif olunca , ama yumurtlamadan hemen sonra da böyle ilk defa bir şey başıma geldi hayırlısını diliyorum Rabbimden😍😊

Teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için , daha önce prolaktin yükseldiğinde belirti olarak hiç gögüslerim böyle ağrımamıştı diyorum bir yandan ama diğer taraftan kaç aydır birazda üzüntü oluyor negatif olunca , ama yumurtlamadan hemen sonra da böyle ilk defa bir şey başıma geldi hayırlısını diliyorum Rabbimden😍😊
Her gün Ümit etmek o tek çizgiyi görmek çok yorucu gerçekten bilirim ama gerçekten hayırlı ve güzel vakitte gelir inşallah 😊

Doktorumda haber bekliyor bir gün bile geçikse gel çıkar testte dedi ama olmazsa üzülme planlı gebelik yoluna gideriz dedi birde eğer bu ay olmazsa eşime baktırıcaz , eşimde bende okumuş ellerinde mesleği olan özgüvenli insan olsakta eşim biraz bu durumdan çekiniyor bende istiyorum ki hiç bunlara gerek kalmadan olsun. Ama stres yaptıkça hiç olmuyor sanki. Psikolojik desem bu ağrılar psikolojik değil çünkü göğüslerim el değince bile ağrıyor bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Naptiniz acaba benimde prolaktin hormonum yüksekti 1 kutu ilaç bitirdim geçen ay bu ay da göğüslerim inanılmaz ağrıyor dokundukça..

Benim reglime 2 gün kaldı fakat gögüslerim çok ağrıyor eşime bile sarılamıyorum ve bu yumurtlamadan sonra başladı hala devam ediyor , ama bir yandanda alt karın kısmın çok ağrıyor ve belim ağrıyor regl olmaktan korkuyorum 😨 ama bu ay prolaktinim 0 dı doktorum bu ay doğal gebelik gerçekleşebilir demişti. Sizin ne zaman başladı gögüs ağrılarınız acaba ?

Benim reglime 2 gün kaldı fakat gögüslerim çok ağrıyor eşime bile sarılamıyorum ve bu yumurtlamadan sonra başladı hala devam ediyor , ama bir yandanda alt karın kısmın çok ağrıyor ve belim ağrıyor regl olmaktan korkuyorum 😨 ama bu ay prolaktinim 0 dı doktorum bu ay doğal gebelik gerçekleşebilir demişti. Sizin ne zaman başladı gögüs ağrılarınız acaba ?
Yumurtlamadan bir kaç gün sonra başladı ağrımaya hala da devam ediyor.. benimde bat 2 gün kaldı 😬

Yumurtlamadan bir kaç gün sonra başladı ağrımaya hala da devam ediyor.. benimde bat 2 gün kaldı 😬
Yaa ikimizinde aynı inşallah ikimizde güzel sona kavuşuruz bende de aynı şekilde gögüslerim dostinexi içmeye başlayalı ve 2 kutu bitirdiğimden beri gögüslerimde ağrımıyordu günümde tam gününde oluyordu reglim bakalım bu ay ne olcak merak ediyorum😍😅

Yaa ikimizinde aynı inşallah ikimizde güzel sona kavuşuruz bende de aynı şekilde gögüslerim dostinexi içmeye başlayalı ve 2 kutu bitirdiğimden beri gögüslerimde ağrımıyordu günümde tam gününde oluyordu reglim bakalım bu ay ne olcak merak ediyorum😍😅
Ayy inşallah amin ya 🤗

Ayy inşallah amin ya 🤗
Ben 6 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı erkendi sanırım 😆

Evet ediyorum benim döngüm 24 günde bir oluyor yumurtlamamda zaten çok belli yaşatım akıntım olur karnım ağrır belim ağrır 28 ve 29 ocal belirtilerim vardı eşim şehir dışındaydı 29 ocakta birliktelik oldu , sizin ne zamandı ?

30-31 pik ayın 1 de çatlama oldu dün test yaptım negatif çıktı acaba hala ihtimal var mı ki ya

30-31 pik ayın 1 de çatlama oldu dün test yaptım negatif çıktı acaba hala ihtimal var mı ki ya
Benimde 31,1 gibiydi yumurtlama, test yapmadım ama belirtilerden bariz biliyorum. çarşamba günü yaptığım test negatifti, yani yumurtlamadan sonra en iyi ihtimal 12 gün filan olmalı, benim daha önceleri reglden 1 gün önce filan silik çıkmıştı, yani yarın sabah tekrar bi dene bakalım, bende öyle yapıcam :)

Haklısın canım bende şimdi yaptım negatif yarın regl günüm testte beyaz çizgi çıktı bilmiyorum neden öyle oldu 🤷🏻‍♀️ Yani inşallah yarın regli olmam benim yumurtlamadan 13. Gün ama beyaz çizgi var testte

Benimde 31,1 gibiydi yumurtlama, test yapmadım ama belirtilerden bariz biliyorum. çarşamba günü yaptığım test negatifti, yani yumurtlamadan sonra en iyi ihtimal 12 gün filan olmalı, benim daha önceleri reglden 1 gün önce filan silik çıkmıştı, yani yarın sabah tekrar bi dene bakalım, bende öyle yapıcam :)
Benim tek belirti göğüs hassasiyeti ve mide yanması başka da bir belirtim yok adet belirtisi bile yok 😂🥴

Haklısın canım bende şimdi yaptım negatif yarın regl günüm testte beyaz çizgi çıktı bilmiyorum neden öyle oldu 🤷🏻‍♀️ Yani inşallah yarın regli olmam benim yumurtlamadan 13. Gün ama beyaz çizgi var testte
Beyaz çizgi nasıl oluyor anlamadım var mı fotisi. Test yapmadan idrarın biraz beklesin sıcak olunca test bozuluyormus 😬

Beyaz çizgi nasıl oluyor anlamadım var mı fotisi. Test yapmadan idrarın biraz beklesin sıcak olunca test bozuluyormus 😬
Ya resimde çıkmıyor flaşı açıyorum bembeyaz bir çizgi kuruma çizgisidir diye beklettim gitmedi duruyor. Bende aşırı gögüs hassasiyeti var ve belim çok ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor sanırım ben regli olucam bilmiyorum çok ağrım var 🥺

Back