Hamilelik belirtisi

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
460
147
23
Arkadaşlar yumurtlama günümü adet takvimi olan uygulamadan takip ettim ve yumurtlama günümün 5 gün öncesinden ve yumurtlama günümde ilişkiye girdik eşimle çocuk istiyoruz ve benim böyle belimde ince ince ağrı sızıları oluyor bazende kasıklarımda oluyor dün akşam tuvalete gittiğimde idrarımı yaptıktan sonra yumurta akı gibi akıntı geldi sizce bu hamileliğe veya yumurtanın döllenmesine mi işaret?

Yumurtanin catladigina isarettir genelde iliskiye girin bence kacirmayin

Arkadaşlar ayrıyetende reglime 12 gün var ve göğüslerimde de az bişey hassasiyet var

Yumurtanin catladigina isarettir genelde iliskiye girin bence kacirmayin
Yumurtlama gününden 5 gün önce başladık ilişkiye girmeye yumurtlama olduğu gün de ilişkiye girdik ondan sonraki gün yumurta akı gibi sıvı geldi

Yumurtlama gününden 5 gün önce başladık ilişkiye girmeye yumurtlama olduğu gün de ilişkiye girdik ondan sonraki gün yumurta akı gibi sıvı geldi
Canim uygulamalar net tarihi gostermez yumurtlama testiyle takip edebilirsin genelde yumurta aki gibi akinti gekince catlama olur o gunu ve ertesi gunu de degerlendirmen lazim hemen hamilelik olmaz senin yumurtan yeni catlamis en eeken 10 gun sonra belli olur kanda

Anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…