• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

murcig

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
59
18
8
30
Merhaba beyaz akıntım ve normal akıntım oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi

Merhaba beyaz akıntım ve normal akıntım oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi
bu akıntılar aynı zamanda adet öncesi akıntılar oluyor. Adetin geciktiği zaman direk kan testi ver kesin sonuç alırsın inşallah hayırlısı olur sizin için

Benimde her sabah beyaz akıntım oluyor 4 gün geciktim evde idrar testi negatif. Kan için gitmedim bu pandemide. Olsaydı çıkardı testte diye düşündüm 4 günde ama bir hafta olsun kana giderim artık..

Benimde her sabah beyaz akıntım oluyor 4 gün geciktim evde idrar testi negatif. Kan için gitmedim bu pandemide. Olsaydı çıkardı testte diye düşündüm 4 günde ama bir hafta olsun kana giderim artık..
Bugun benim adet gunum test yaptim negatif nasil moralim bozuldu ya :( adete 4 gun kala beta 2 cikmisti :( erken mi yaptim acaba testi beklemeli miyim adet agrim da var cok kotu hissediyorum kendimi

Bugun benim adet gunum test yaptim negatif nasil moralim bozuldu ya :KK43: adete 4 gun kala beta 2 cikmisti :KK43: erken mi yaptim acaba testi beklemeli miyim adet agrim da var cok kotu hissediyorum kendimi
Cwiim bir ka gün bekle istersen idrar testi yenile. Benimde kahverengi leke başladı adet gelmedi bekliyorum kan yaptırmadım adetim 6 gün gecikti

Back