Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce olmuyosa bu ay değişik oluyosa evet belirtidirMerhaba beyaz akıntım ve normal akıntım oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi
Daha önce olmuyorduDaha önce olmuyosa bu ay değişik oluyosa evet belirtidir
bu akıntılar aynı zamanda adet öncesi akıntılar oluyor. Adetin geciktiği zaman direk kan testi ver kesin sonuç alırsın inşallah hayırlısı olur sizin içinMerhaba beyaz akıntım ve normal akıntım oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi
NE oldu acaba sinucunMerhaba beyaz akıntım ve normal akıntım oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi
HamileymişimNE oldu acaba sinucun
Tebrik ederimHamileymişim
Tebrik ederim saglkla gelsin insallah :)Merhaba beyaz akıntım ve normal akıntım oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi
Bugun benim adet gunum test yaptim negatif nasil moralim bozuldu ya adete 4 gun kala beta 2 cikmisti erken mi yaptim acaba testi beklemeli miyim adet agrim da var cok kotu hissediyorum kendimiBenimde her sabah beyaz akıntım oluyor 4 gün geciktim evde idrar testi negatif. Kan için gitmedim bu pandemide. Olsaydı çıkardı testte diye düşündüm 4 günde ama bir hafta olsun kana giderim artık..
Cwiim bir ka gün bekle istersen idrar testi yenile. Benimde kahverengi leke başladı adet gelmedi bekliyorum kan yaptırmadım adetim 6 gün geciktiBugun benim adet gunum test yaptim negatif nasil moralim bozuldu ya adete 4 gun kala beta 2 cikmisti erken mi yaptim acaba testi beklemeli miyim adet agrim da var cok kotu hissediyorum kendimi
Haber ver canimCwiim bir ka gün bekle istersen idrar testi yenile. Benimde kahverengi leke başladı adet gelmedi bekliyorum kan yaptırmadım adetim 6 gün gecikti
Regl oldum canim gecikmeliHaber ver canim
Bende malesefRegl oldum canim gecikmeli
Ya masalh ilk mi hamilelikHamileymişim