• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

Cansu546424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
121
33
48
29
Merhaba 1 seneye yakın hamilelik planlıyorum hala gebe kalamadım. Bu ay bat 15 Eylül göğüslerim resmen pamuk gibi yumuşacık ilk kez böyle oldu hamilelik yaşayanlardada bu oldu mu? Ayrıca felaket şekilde bel ağrısı çekiyorum çok erken başladı adet sancım ama adet olucwm sanki her an ama adet olmama daha var neler oluyor anlamıyorum.

Merhaba 1 seneye yakın hamilelik planlıyorum hala gebe kalamadım. Bu ay bat 15 Eylül göğüslerim resmen pamuk gibi yumuşacık ilk kez böyle oldu hamilelik yaşayanlardada bu oldu mu? Ayrıca felaket şekilde bel ağrısı çekiyorum çok erken başladı adet sancım ama adet olucwm sanki her an ama adet olmama daha var neler oluyor anlamıyorum.
Test yaptınız mı

Cnm benmde bel agrım ve gögüs agrm var test yptm ama yinede tam emn deglm

Eklentiler

• IMG_20200909_120740.webp
    IMG_20200909_120740.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 147
Bebeğinizin bir yıldır olmaması neyden kaynaklı.progesteron yada TSH mi yüksek.polikistik yada insülin direnci mi var .tupleriniz açık mi baktirdiniz mi. Folik asit kullaniyormusunuz

Cnm benmde bel agrım ve gögüs agrm var test yptm ama yinede tam emn deglm
Bebeğinizin bir yıldır olmaması neyden kaynaklı.progesteron yada TSH mi yüksek.polikistik yada insülin direnci mi var .tupleriniz açık mi baktirdiniz mi. Folik asit kullaniyormusunuz
Dedikleriniz hiç birisi yok doktora gittim bütün değerlerim normal ultrason da çektirdim hiç bileyim yok artık bıktım isyanda etmel istemiyorum. Evet folbiol kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.

Dedikleriniz hiç birisi yok doktora gittim bütün değerlerim normal ultrason da çektirdim hiç bileyim yok artık bıktım isyanda etmel istemiyorum. Evet folbiol kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.
Dün doktor hamile kalmayi dusunuyormusun z-fol kullan dedi bana.dusunmuyorum dedim kaldı öyle muhabbet.kullanmak isterseniz eğer....biraz daha farklıymış donanimliymis z-fol
.ama fiyatı yüksek biraz.75 TL yazıyor nette

Aglıcam artık ya tekrar test yptım negatif cktı :KK61: :KK61:

Eklentiler

• IMG_20200909_184452.webp
    IMG_20200909_184452.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20200909_120740.webp
    IMG_20200909_120740.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 104
Hemen hemen aynı belirtiletle bin şükür bugün öğrendim bebeğimi. Sadece göğsüm pamuk gibi değil aksine hassas ağrılı ve sanki ağırlaştı gibi.
Hala bel ağrım var heran adet olacakmışım gibi yaklaşık 5gün önce 2damla lekem oldu batda 11eylüldü ama acayip mide sıkıntım var bide ufak ufak kramplarım
Darısı başınıza inşallah

Back