Hamilelik belirtisi

Canım herşey hamilelik belirtiside olabilir hiçbişey de olmayabilir. Beklemek çok zor ama gerçekten gününün geçmesini beklemek en iyisi. Ben hiç beklemediğim anda hamile kaldım. Bulantı akıntı ve kadıklarımda inanılmaz bir kasılma vardı. Anladım ama Yok ya hamile değilimdir dedim ve hamileymişim

Akıntı var kasık agrimda var ama bulantim felan yok tecrubesiz oluncada bilemiyorum

arkadaşlar benim adetim gecikti dün olmalıydım ama olmadım.Adetten 4 gün önce test yaptığımda negatif çıkmıştı şimdi test yapsam sonuç çıkar mı?

Herkese merhabalar,
Sizlere danışmaya geldim. Yumurtlama günümün 11. veya 12. günü bugün.
Sabah test yaptım ve çıkan sonucun fotoğrafını iletiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ve ne kadar süre beklemem gerek ?Kan testi yaptırmalı mıyım hemen ?

Eklentiler

• test.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 56
Senin çizgi çıkmış hayırlı olsun arkadaşım benim 17.günüm ve adetim gecikti.Ama hala 2 çizgi çıkmıyor tek çizgi çıkıyor.Beklemedeyim yani.

Senin çizgi çıkmış hayırlı olsun arkadaşım benim 17.günüm ve adetim gecikti.Ama hala 2 çizgi çıkmıyor tek çizgi çıkıyor.Beklemedeyim yani.
Ben de 2 gün önce yapmıştım hiçbir şey göremedim. Bugün de umutsuz bir şekilde yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim. Çok yeni olduğum için önerilerinizi almak istedim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…