• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi yaşamayan var mı?

Betem48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
25
10
3
30
Merhaba arkadaşlar. 5 aylık evliyim ve eşimle ilk olarak Ocak ayı için çocuk planlaması yaptık. 9 Ocak son adet tarihimin ilk günü. Yumurtlamam da 15inci gün oldu yani 23 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı (fotoda gözüküyor) Biz bu günü ve öncesi sonrasında ki günleri gün aşırı olacak şekilde değerlendirdik. Adetime 4-5 gün kaldı ama gebe olmamla alakalı bu günlerde hic bilinen belirtileri hissetmiyorum. Daha Cok erken zamanda olduğumdan test de yapamıyorum. Var mı aranızda gebe kalmış olup da öncesinde hic belirti hissetmeyen ?
6203E551-DE8E-4A5C-A752-91806B88180A.jpeg

Ben varım canım gebelik testim aynen senin attığın test kadar koyuydu. Hastaneye gittiğimde 5 haftalıktı ama burda yazılan hiç bir belirtiyi yaşamadım 😊

Son adet tarihimiz aynı 😊 bu ovülasyon testini bugün mü yaptın? Benim erken gebelik testinde silik çıktı bugün kan verdim sende versen varsa çıkar aslında 💕

Bende hiç belirti hissetmedim diyebilirim hala bile bebeğin hareketleri dışında ekstrem birşey yok😂

Merhaba arkadaşlar. 5 aylık evliyim ve eşimle ilk olarak Ocak ayı için çocuk planlaması yaptık. 9 Ocak son adet tarihimin ilk günü. Yumurtlamam da 15inci gün oldu yani 23 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı (fotoda gözüküyor) Biz bu günü ve öncesi sonrasında ki günleri gün aşırı olacak şekilde değerlendirdik. Adetime 4-5 gün kaldı ama gebe olmamla alakalı bu günlerde hic bilinen belirtileri hissetmiyorum. Daha Cok erken zamanda olduğumdan test de yapamıyorum. Var mı aranızda gebe kalmış olup da öncesinde hic belirti hissetmeyen ?Eki Görüntüle 2584238

İlk 2 gebeliğimde adet gecikmesi hariç hiçbir belirti yaşamadım ,süpriz oldu .Bende 3sydır ovs. testi kullanıyorum çok istiyorum diye her ay belirti yaşıyorum 🤣🤣🤣 ama gaz çıkıyo 🙄🙄🙄

Ben varım canım gebelik testim aynen senin attığın test kadar koyuydu. Hastaneye gittiğimde 5 haftalıktı ama burda yazılan hiç bir belirtiyi yaşamadım 😊
, vücuden de olsa sıkıntı çekmeyi göze almak gibi
işte çok istemek, vücuden ruhen de olsa her türlü sıkıntıyı göze almak gibi bisey. Hani bebeğim olsun sağlığına bisey olmasın da mide bulantısına, baş dönmesine, kasık ağrısına, lekelenmesine de varım demek. Bunlar da olmayınca acaba diyorsun Orda mı degil mi!? 🤔 Allah size de sağlıcakla kavuşmayı güle güle büyütmeyi nasip etsin sizede🙏🏻

Son adet tarihimiz aynı 😊 bu ovülasyon testini bugün mü yaptın? Benim erken gebelik testinde silik çıktı bugün kan verdim sende versen varsa çıkar aslında 💕
Bugün degil. Ovulasyon testimi 23 ocak günü yaptım böyle çıktı. O günlerde hamile kaldıysam Allah’ın izniyle, bugün erken gebelik testi alsam idrarımda çıkar mı gerçekten? Adet günüm daha gelmedi bile🤔

Bende hiç belirti hissetmedim diyebilirim hala bile bebeğin hareketleri dışında ekstrem birşey yok😂
Maşallaaahh🙏🏻Allah herkese böyle rahat gebelikler yasamayı nasip etsin. O zaman testten çıkacak sonuca umutla bağlıyız diyelim. Çok istemek ters teper korkusu da var. 😑

Bugün degil. Ovulasyon testimi 23 ocak günü yaptım böyle çıktı. O günlerde hamile kaldıysam Allah’ın izniyle, bugün erken gebelik testi alsam idrarımda çıkar mı gerçekten? Adet günüm daha gelmedi bile🤔

Ben 11 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde öğrendim 😊

kızım 12 yaşında ve bugun gibi hatırlıyorum hiçbir belirtim olmadı kusmadım bile ,

gebelık için adetin geçmesini bekle ve dua et

kızım 12 yaşında ve bugun gibi hatırlıyorum hiçbir belirtim olmadı kusmadım bile ,

gebelık için adetin geçmesini bekle ve dua et
Hep dua ediyorum, çok dua ediyorum. İşte Allah’ın izniyle gelip geçecek olan 5 gün bile insanı tahammülsüzlestiriyor. Bakalım hayırlısı inşallah 🙏🏻

Back