Merhaba arkadaşlar. 5 aylık evliyim ve eşimle ilk olarak Ocak ayı için çocuk planlaması yaptık. 9 Ocak son adet tarihimin ilk günü. Yumurtlamam da 15inci gün oldu yani 23 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı (fotoda gözüküyor) Biz bu günü ve öncesi sonrasında ki günleri gün aşırı olacak şekilde değerlendirdik. Adetime 4-5 gün kaldı ama gebe olmamla alakalı bu günlerde hic bilinen belirtileri hissetmiyorum. Daha Cok erken zamanda olduğumdan test de yapamıyorum. Var mı aranızda gebe kalmış olup da öncesinde hic belirti hissetmeyen ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtisi yaşamayan var mı?
- Konu Sahibi Betem48
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilemiyim #ovülasyon #yumurtlama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- 23
Merhaba arkadaşlar. 5 aylık evliyim ve eşimle ilk olarak Ocak ayı için çocuk planlaması yaptık. 9 Ocak son adet tarihimin ilk günü. Yumurtlamam da 15inci gün oldu yani 23 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı (fotoda gözüküyor) Biz bu günü ve öncesi sonrasında ki günleri gün aşırı olacak şekilde değerlendirdik. Adetime 4-5 gün kaldı ama gebe olmamla alakalı bu günlerde hic bilinen belirtileri hissetmiyorum. Daha Cok erken zamanda olduğumdan test de yapamıyorum. Var mı aranızda gebe kalmış olup da öncesinde hic belirti hissetmeyen ?Eki Görüntüle 2584238
İlk 2 gebeliğimde adet gecikmesi hariç hiçbir belirti yaşamadım ,süpriz oldu .Bende 3sydır ovs. testi kullanıyorum çok istiyorum diye her ay belirti yaşıyorum ama gaz çıkıyo
- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- 23
Ayy inşallah vardır ,şimdiden hayırlı olsun.İsteyen herkese tez zamanda bebiş nasip et yarabbim AminSon adet tarihimiz aynı bu ovülasyon testini bugün mü yaptın? Benim erken gebelik testinde silik çıktı bugün kan verdim sende versen varsa çıkar aslında
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Ayy inşallah vardır ,şimdiden hayırlı olsun.İsteyen herkese tez zamanda bebiş nasip et yarabbim Amin
Teşekkür ederimm amin sende test yapsana..
- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- 23
Teşekkür ederimm amin sende test yapsana..
Test pozitifse dellenmeyim şimdi adet olmazsam yaparım ,erken üzülmeyim
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Test pozitifse dellenmeyim şimdi adet olmazsam yaparım ,erken üzülmeyim
Sen bilirsin tabi
- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- 23
Ay negatifse yazacsktım,allah mı söyletti neSen bilirsin tabi
, vücuden de olsa sıkıntı çekmeyi göze almak gibiBen varım canım gebelik testim aynen senin attığın test kadar koyuydu. Hastaneye gittiğimde 5 haftalıktı ama burda yazılan hiç bir belirtiyi yaşamadım
işte çok istemek, vücuden ruhen de olsa her türlü sıkıntıyı göze almak gibi bisey. Hani bebeğim olsun sağlığına bisey olmasın da mide bulantısına, baş dönmesine, kasık ağrısına, lekelenmesine de varım demek. Bunlar da olmayınca acaba diyorsun Orda mı degil mi!? Allah size de sağlıcakla kavuşmayı güle güle büyütmeyi nasip etsin sizedeBen varım canım gebelik testim aynen senin attığın test kadar koyuydu. Hastaneye gittiğimde 5 haftalıktı ama burda yazılan hiç bir belirtiyi yaşamadım
Bugün degil. Ovulasyon testimi 23 ocak günü yaptım böyle çıktı. O günlerde hamile kaldıysam Allah’ın izniyle, bugün erken gebelik testi alsam idrarımda çıkar mı gerçekten? Adet günüm daha gelmedi bileSon adet tarihimiz aynı bu ovülasyon testini bugün mü yaptın? Benim erken gebelik testinde silik çıktı bugün kan verdim sende versen varsa çıkar aslında
MaşallaaahhAllah herkese böyle rahat gebelikler yasamayı nasip etsin. O zaman testten çıkacak sonuca umutla bağlıyız diyelim. Çok istemek ters teper korkusu da var.Bende hiç belirti hissetmedim diyebilirim hala bile bebeğin hareketleri dışında ekstrem birşey yok
İşte tek korkum buTest pozitifse dellenmeyim şimdi adet olmazsam yaparım ,erken üzülmeyim
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Bugün degil. Ovulasyon testimi 23 ocak günü yaptım böyle çıktı. O günlerde hamile kaldıysam Allah’ın izniyle, bugün erken gebelik testi alsam idrarımda çıkar mı gerçekten? Adet günüm daha gelmedi bile
Ben 11 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde öğrendim
Önerebileceğiniz bir test markası var mıdır ?Ben 11 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde öğrendim
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Önerebileceğiniz bir test markası var mıdır ?
Predictor var
Hep dua ediyorum, çok dua ediyorum. İşte Allah’ın izniyle gelip geçecek olan 5 gün bile insanı tahammülsüzlestiriyor. Bakalım hayırlısı inşallahkızım 12 yaşında ve bugun gibi hatırlıyorum hiçbir belirtim olmadı kusmadım bile ,
gebelık için adetin geçmesini bekle ve dua et
Çok teşekkür ediyorum, şimdi hemen bi tane sipariş edicem tabi şuan hem yapmayı cok istediğim, hemde yapmaktan da korktuğum duygusunu yaşadığım nadir durumlardanPredictor var