Hamilelik Belirtisi ve Hamilemiyim!!!

mrb cnm. Belirtilere cok takilmamak lazım... yanılıp üzülme, al bir yarın ilk is test al. Arti iyi beklemissin test yapmamak icin. Yapar yapmaz yaz merak ettim. Allah gönlünce versin...
cnm oncelikle tsk ederim yorumun icin.ama test yapmama gerek kalmadi bugun adet oldum

cnm oncelikle tsk ederim yorumun icin.ama test yapmama gerek kalmadi bugun adet oldum
ya olsun üzülme hayırlısı. Ben 5 bucuk yıl sonra hamile kaldım... nasip kısmet cnm arti belirtilere takilmamak lazımmış degilmi, sabir deyip beklemek lazım zor ama sonra böyle üzülüyor insan. Allahım hayırlısı ile tez zamanda sanada nasip etsin hamile kalmayi...

amin cnm insallah

Korkma cnm cok normal. ben sadece göbek ağrın var sandim. bendede oldu o şekilde ağrılar. Haftalarin ilerledikce azalır. Nasıl gidiyor kontrollerin iyidir inşallah...
Benimde ağrılarım var Kasiklarimda belimin alt bölgesinde bazen de karnimda tuvalete de çok çıkıyorum hamile olabilir miyim 1 mart Ovulasyon günümdü ve öncesi 29 şubatta ve 1 martta ilişkiye girdik eşimle 5 martta sanki tutundugunu hissettim ama bilemiyorum yine de test yapmamak için tutuyorum kendimi. Hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum çünkü.

Biraz bekle birde ovulasyon gunun olunca birndolu bir bos şeklinde 1 hafta ilişkiye girin ilkinde tutmaya bilir. Kan testi yapabilirsin bende ovulasyonda iliski yasadim gecen hafta cuma gunuydu 1 hafta boyunca bir dolu bir bos doktor onerisiyle yaptik sonra cumartesi doktora gidip kan verdim ve hamileyimmm :) tabi is hamile kalmakla bitmiyor :)))

Hayırlı olsun Alah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu ay olmazsa bi dahaki aya insallah

Hayırlı olsun Alah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu ay olmazsa bi dahaki aya insallah

Aynen kesinlikle aklindan çıkar ben mesela spora baslamistim devamli aktif oluyordum gebeligi dusunmuyordum bide bi baktim tutmus ama ben 8 ay tedavi gordum nenkadar tedavi gorsemde stresten tutmuyordu en son doktor desi bu kadar stresle yapamayiz dedi bende uzak kaldim tuttu valla

Daha çok erken çıkmaz canım 12-13 ű gibi dene

hayırlı olsun. stres çok etkiliyor gercekten.

Kızlar ben 10gun önce adet oldum 2gun önce mide bulantisindan evde test yaptım 1.cizgi tam 2. silik cikti kan testi yaptim doktor var gibi dedi BETA HCG 21.8 h 0-5 yaziyor olabilirmi boylesi basina gelen varmi ve ben eşimle 10gundur temas etmiyorum. Su anda kasiklarimdada agri var.

Mrb lar ben 1 yil 3 aylık evliyim. 1 yıl boyunca eşim korundu. Şubatta bıraktık korunmayı. Subatin 3unde adet oldum ondan sonra beraberlik oldu korunmadik yani. Normalde adetlerim hep düzenli ama bu ay adet olmadim. 14 unde Kan testi yaptrdim negatif çıktı. Ve hala adet olmadim ama kasiklarimda çok sancı var bel ağrılarım var. Kasiklarimda bi tarafına ağrı giryor hep. Sizce hamile olasılığım nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…