- 20 Şubat 2016
- 14
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Betul_Esen
-
mrb cnm testen önce anlasimiyor bence çünkü adet belirtileri ile ayni. Adet günü gecince test yapıyorsun öyle.Hamile olduğunuzda nasıl hissediyorsunuz heyecan basıyormu içinizde sanki kelebekler ucuyormus gibi hissediyormusunuz. Yani test ile ogrenmeden hisseden varmi???
Amin cnm Sağol arti memnunum iyi bir yer ben direk hastaneye gidip muayene olmuyorum Memorialin drlarinin özel kliniği var oraya gidiyorsun dogum hastanede oluyo cok iyi drlar. Sen anadolu yakasındanmisin.maviruyadyg canım ben sen doğurdun zannettim çok sevindim rabbim seninde hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah memoriyaldan memnunmusun?
mrb cnm. Yok olmadi senin öyle bi ağrınmi var?Yok canim malesef avrupa yakasindayim bu arada gobek deliginde agrin oldumu hic
mrb cnm. Belirtilere cok takilmamak lazım... yanılıp üzülme, al bir yarın ilk is test al. Arti iyi beklemissin test yapmamak icin. Yapar yapmaz yaz merak ettim. Allah gönlünce versin...mrb arkadaslar ,bisey sorucam .2 gun adetim gecikti.bir hafta oncesine kadar bi 10 kadar falan baya bi kasik agrim vardi bi defa baya bi koyu akinti geldi.halsiz hissetmistim kendimi o gunlerde ama daha idrar testi yapmadim .sizce hamilemiyim?
Kesinlikle bunu hıssedyorsunuz karnınzda bı acayıplık oluyor bişey var yanı anlıyrsunuzHamile olduğunuzda nasıl hissediyorsunuz heyecan basıyormu içinizde sanki kelebekler ucuyormus gibi hissediyormusunuz. Yani test ile ogrenmeden hisseden varmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?