• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi var adet gecikmesi var ama test negatif? Bakar mısınız lütfen

kutupyildizi123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
46
7
1
32
Kızlar bugün adet olmam gerekiyorduy. Bir haftadır sırt ağrım var kasık ağrısı ve aşırı derecede göğüs hassasiyeti var ellemeyi geçtim yürürken bile ağrıyor ve şişler. Ama 3 gündür test yapıyorum hepsi negatif. Ha bugün ha yarın adet olacak diyorum tık yok. Başına böyle bir şey gelen var mı? Testlere para harcamaktan eşime ayrı test aldırmaktan sıkıldım. Mahallede ki ecz gitmeye utanır oldum ya😢☹️

Kızlar bugün adet olmam gerekiyorduy. Bir haftadır sırt ağrım var kasık ağrısı ve aşırı derecede göğüs hassasiyeti var ellemeyi geçtim yürürken bile ağrıyor ve şişler. Ama 3 gündür test yapıyorum hepsi negatif. Ha bugün ha yarın adet olacak diyorum tık yok. Başına böyle bir şey gelen var mı? Testlere para harcamaktan eşime ayrı test aldırmaktan sıkıldım. Mahallede ki ecz gitmeye utanır oldum ya😢☹️
Geç yumurtlama olabilir mi bekleyin biraz daha bence

Canım aynı durumdayım dün adet olmam gerekiyordu fakat olamadım göğüslerime dokunamıyorum kaşınıyor ve şiştiler bel ağrısı kasık ağrısı var baş dönmesi cok hafif ama idrarda negatif. Bende geç döllenme yasa kist diyorun her ay testlere para döküp yıkıma uğramaktan yoruldum açıkcası

Back