• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..hamilelik belirtisi sayılı mı ?

pamukkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
4
0
1
32
Kızlar bir şey soracağım polikistik overım adet günüme daha 2 hafta var sayılır normalde düzensiz olduğu için çok geç geldiği de oluyor ama bu iki gündür sırtımda bir ağrı geçmedi bi türlü gebelik testi yaptım negatif çıktı yani ikinci çizgi biraz silik çıktı desek daha doğru olur.Bir de göğüslerimde bir sertlik oluştu normalde adetten 10 gün önce oluşur ama bu kez biraz daha erken oldu. ama çok ümitlenmek de istemiyorum sizce sonuç nedir ?

Son düzenleme:
Belki erken yumurtlamışsınızdır testi çekip atsaydınız keşke bakardık

Kızlar bir şey soracağım polikistik overım adet günüme daha 2 hafta var sayılır normalde düzensiz olduğu için çok geç geldiği de oluyor ama bu iki gündür sırtımda bir ağrı geçmedi bi türlü gebelik testi yaptım negatif çıktı yani ikinci çizgi biraz silik çıktı desek daha doğru olur ama çok ümitlenmek de istemiyorum sizce sonuç nedir ?
Belki erken yumurtlamışsınızdır testi çekip atsaydınız keşke bakardık

Keşke. attıktan sonra pişman oldum silik çıksa da ihtimal oluyormuş iki üç gün sonra tekrar test yapacağım.

Back