Hamilelik belirtisi olmadan hamile oldugunu öğrenen varmı

Ksmtms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
46
21
3
26
Benım durumum şöyle benım eşim memur ve başka sehirde en az 4 ayda bir görüşebliyorz oda 15 gün izini oluyo ve doktor bana ilk defa klomen kullandırttı sabah akşam 5 gün kullandım ve yumurtalama takibi yaptım ve yumurtalamadn bir gün öncesnde ilişki oldu yumurtalama günü olmadı ve bu şekilde hamile olablrmym hafif hafif karın ağrım oluyor 10 gün var adetime erken gebelik testi yaptım negatf ama ben bu sefer çok ümitliyim böyle olupda hamile olan varmı lütfen dua edin buarada 3 senelik evliyim

Son düzenleme:
10 gün kala çok erken. Gebeliğin zaten ilk döneminde neredeyse hiç belirti olmuyor. Olan belirtiler de regl ile aynı oluyor. Kasık ağrısı gibi. Göğüs ucu erken dönemde koyulasiyor dediler benim ne erken ne ileriki dönemde olmadı öyle bir sey. Reglinizim 2 gün geçilmesini bekleyip bir çubuk test yapın. Daha önce dayanamayıp yapmak istiyor insan. Böyle söylüyorum ama bende çok yaptım bunu Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın boşuna kendinizi üzmeyin. İnşallah hamilesinizdir.

Kasık agrsııs dısında belirtim ollmadı bütün belirtilerim 2. Ay baslayıp 3.ay kayboldu sayılır gogus ucu kararması büyümesi yeni oldu mesela sivilce yeni cıktı

Amin inşallah valla sağolun msjnz bile mutlu etti beni
Bnde adet olacak gibi ne agrilar cekmistim.hattada soyle bisey var bak.adet agrisinin aynisinin 2kati. Ve belde bacaklarda kasiklarda zzzzzzz gibi titresimde hissi.adetten 1hft once basladi agri 1hfta gecti halaa dvm ediyodu. AMA, 8+5 hic bir zaman, en ufak bir hamile lik belirtisi yasamamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…