• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

asilmisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
276
178
53
37
:anneadayı:Merhaba herkese,1 senelik evliyim ve 3 aydir korunmuyoruz,bu sefer yumurtlama gunumu tam zamaninda degerlendirdik diye dusunuyorum:) ve yumurtlama gunumden sonraki 3. Gunden itibaren goguslerimde agri ve buyume basladi,daha once adetten 2-3 gun once baslar adet gunumde biterdi,bunun yaninda zaman zaman adet olacakmisim gibi karin ve bel agrim oluyor,adetime su an 10 gun var..acaba boyle bir belirti yasayan var mi? İsteyen herkese en kisa zamanda Allah bebis nasip etsin insallah:KK33:

10 gün önceden belirti olmaz canim.psikolojik olabilir.düsünüyosan belirti yaparsin kendi kendine.

Psikolojikte olabilir gerçek hamilelik belirtisi de olabilir. Hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce başlamıştı belirtiler bende. Ögürtü , uyku ve iştah artması vardı

Psikolojikte olabilir gerçek hamilelik belirtisi de olabilir. Hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce başlamıştı belirtiler bende. Ögürtü , uyku ve iştah artması vardı

İnsallah psikolojik degildir,surekli kendimi dinlemekteyim:( sanki hic olmayacak gibi geliyor aslinda bu 3. Denememiz ve ilk defa gogus agrilarim bu kadar erken basladi ve kesilmeden devam ediyor,dusunuyorum da yumurtlamadan dolayi olsa gecmesi gerekmez miydi? Yoksa adete kadar devam mi edecek,:KK17:

İlk zamanlar hemen bebek olacak gibi geldiği için stres yapıyoruz evet :) ben dayanamayıp her ay 2-3 tane test yapardım ama adet günü gelmeden çıkmayacağını anladım . 4 gün kala yaptığım test negatif olup adet olmam gereken günde pozitif çıkınca anladım . Hayırlısı olsun inşallah. Benim de bu sefer adetime 10 gün var ve belirti yaşıyor gibiyim bende anlamadım bakalım adet günü gelince belli olacak. :) Erken test yapmak istemiyorum bu sefer

:anneadayı::anneadayı:
İlk zamanlar hemen bebek olacak gibi geldiği için stres yapıyoruz evet :) ben dayanamayıp her ay 2-3 tane test yapardım ama adet günü gelmeden çıkmayacağını anladım . 4 gün kala yaptığım test negatif olup adet olmam gereken günde pozitif çıkınca anladım . Hayırlısı olsun inşallah. Benim de bu sefer adetime 10 gün var ve belirti yaşıyor gibiyim bende anlamadım bakalım adet günü gelince belli olacak. :) Erken test yapmak istemiyorum bu sefer

Ne olacak bu aceleci halimiz:110: hayirlisi olsun tum bebis isteyenler icin insallah:) benimde su an 10 gun var daha simdiden 2 tane test yaptim cikmayacagini bile bile:işsiz: allah sana da en kisa zamanda yasamayi nasip etsin canim

:anneadayı::anneadayı:

Ne olacak bu aceleci halimiz:110: hayirlisi olsun tum bebis isteyenler icin insallah:) benimde su an 10 gun var daha simdiden 2 tane test yaptim cikmayacagini bile bile:işsiz: allah sana da en kisa zamanda yasamayi nasip etsin canim

Amin inşallah canım hayırlısı olsun bakalım ne olacak :)

Hiç belirti olmadan da hamile olanlar var . Hamilelik ve belirtiler herkeste aynı olmuyor o yüzden stres yapma

Aynen dediğin gibi.Bu sefer olacak olan belirtilerde gidiyo stresten.Benim tek düşündüğüm ovulasyon testim 4 gün arka arkaya kopkoyu çıkması.Bilemiyorum.:KK43:

Back