Hamilelik belirtisi olarak adet ağrısı yaşayanlar

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
467
126
23
24
Hanımlar adet öncesi birebir adette yaşadığı ağrıyı yaşayan fakat hamile olan var mı?

Hanımlar adet öncesi birebir adette yaşadığı ağrıyı yaşayan fakat hamile olan var mı?
Evet bir hafta hatta bir buçuk hafta öncesinden başlamıştı yanında ekstra belirtilerimde olmuştu ama ağrının bu kadar erken başlaması suphelendirmişti beni doktora gitmiştim hcg 0 yok dedim kesin var inanmadım bir hafta sonra tekrar gittim 33 ile gebe olduğumu öğrenmiştim

Evet bir hafta hatta bir buçuk hafta öncesinden başlamıştı yanında ekstra belirtilerimde olmuştu ama ağrının bu kadar erken başlaması suphelendirmişti beni doktora gitmiştim hcg 0 yok dedim kesin var inanmadım bir hafta sonra tekrar gittim 33 ile gebe olduğumu öğrenmiştim
Diğer belirtileriniz neydi peki

Diğer belirtileriniz neydi peki
Göğüslerde şişkinlik hassasiyet regl ağrısı gibi ağrı vardı ama mesela geçiyordu arada ev işi yapıyordum ağır bişey kaldırdığını an çat diye ağrı giriyordu. Bel ağrısı bel altından dize kadar vuran ağrımda oluyordu

Teeşekkür ederim cevabınız için benim göğüslerimde çok bi şişkinlik yok hafif ağrı var sadece regl ağrım benim de 1 haftadır var hatta adet oldum sanıp birçok kez tuvalete gittim ped koymak için ama adet değil sadece akıntı oluyor adet günüm yarın inşallah olmam

Başka bir belirti var mıydı
Göğüslerim de hassasiyet oldu koltuk altından doğru yayılan bı ağrı adet ağrısı kasıklarda ağrı bı de akıntı
Ben zaten adet öncesi hep bunları yaşadığım için ihtimal vermemiştim açıkçası ama yumurtlama tarihi üzerinden bir gün geçince şüphelenip test yapıp öğrendim daha 4 -5 haftalık sanırım şuan
Ama hâlâ ara ara kasik ağrısı ve adet ağrısı devam ediyor

Göğüs ağrısı kasik ağrısı adet ağrısı ve akıntı hâlâ hepsi devam ediyor 4-5 haftalık şuan
Hatta adet olcam sanıp ilaç icecektim o derece emindim
Ben de öyleyim şu an sadece göğüs ağrım yok vardı 5 6 gün önce hem de aşırı şiddetliydi duramıyordum azaldı sonra yarın test yapacağım

Ama böyle sanki rahmime bir şey saplanıyor gibi aniden çok yoğun sancılar giriyo
Göğüslerim de hassasiyet oldu koltuk altından doğru yayılan bı ağrı adet ağrısı kasıklarda ağrı bı de akıntı
Ben zaten adet öncesi hep bunları yaşadığım için ihtimal vermemiştim açıkçası ama yumurtlama tarihi üzerinden bir gün geçince şüphelenip test yapıp öğrendim daha 4 -5 haftalık sanırım şuan
Ama hâlâ ara ara kasik ağrısı ve adet ağrısı devam ediyor

Ben de öyleyim şu an sadece göğüs ağrım yok vardı 5 6 gün önce hem de aşırı şiddetliydi duramıyordum azaldı sonra yarın test yapacağım
İnşallah vardır 🤲 ama benden size tavsiye adet gecikmesinden sonra yapın kan testini hatta ne kadar dayanabilirseniz o kadar geç yapın çünkü ben çok erken öğrendim kimyasal mi o mu bu mu diye bir haftadır uykularım bile haram oldu stres üstüne strese girdim değer düşük diye
Tabi kan pıhtılaşmasi düşük riski falan yoksa

Evet evet hatta bikac kez kıvranıp kaldım ben
Aynen ben de öyle oluyorum kıvranıyorum kısa süreli de olsa ama sadece saydam akıntı oluyo kanama olmadı. 1 senedir çocuk istiyorum ben olmuyor geçen ay doktorum vitamin verdi yumurta için 1 buçuk aydır kullanıyorum bu ay yumurtlama günümde kanamam oldu lekelenme şeklinde 2 3 saat sürdü diğer aylardan tek farkı buydu 😔

Aynen ben de öyle oluyorum kıvranıyorum kısa süreli de olsa ama sadece saydam akıntı oluyo kanama olmadı. 1 senedir çocuk istiyorum ben olmuyor geçen ay doktorum vitamin verdi yumurta için 1 buçuk aydır kullanıyorum bu ay yumurtlama günümde kanamam oldu lekelenme şeklinde 2 3 saat sürdü diğer aylardan tek farkı buydu 😔
Eşinize de baktirdiniz mi? Bizde 6 aylık evliyiz ben hic vakit kaybetmeden özele gittim herseyime baktırdım çok şükür bende bişey çıkmadı eşimde sperm şeklinde ufak bı sorun çıktı ikimize de vitamin verdi bir de ben rahim filmi çektirdim doktor tüplerin kapalıysa ne yaparsan yap olmaz dedi onda da sıkıntı çıkmadı ama rahim filmi cekildikten hemen sonra hamile kaldım
Doktor rahim filmi çekildikten sonra 3 ay şans çok yüksek serbest bırakıyorum olmazsa aşılama yaparız dedi direkt oldu
Devlet Hastanesi'ne gitmiştim ilk önce bir sene deneyin dedi vitamin verdi gönderdi başka bişey yapmadı o yüzden özele gittim ben inşallah sizinde olmuştur bu ay 🤲

İnşallah 💖💖 eşime baktırdık bir sorun çıkmadı. Benim bazı hormonlarımda yükseklik çıktı, pcostan şüphelendi. Biraz da kilom var kilo ver dedi. Ben de bu ay adet olursam özelde rahim filmi çektircem çünkü devlet aneztezili çekmiyor 😔

Eşinize de baktirdiniz mi? Bizde 6 aylık evliyiz ben hic vakit kaybetmeden özele gittim herseyime baktırdım çok şükür bende bişey çıkmadı eşimde sperm şeklinde ufak bı sorun çıktı ikimize de vitamin verdi bir de ben rahim filmi çektirdim doktor tüplerin kapalıysa ne yaparsan yap olmaz dedi onda da sıkıntı çıkmadı ama rahim filmi cekildikten hemen sonra hamile kaldım
Doktor rahim filmi çekildikten sonra 3 ay şans çok yüksek serbest bırakıyorum olmazsa aşılama yaparız dedi direkt oldu
Devlet Hastanesi'ne gitmiştim ilk önce bir sene deneyin dedi vitamin verdi gönderdi başka bişey yapmadı o yüzden özele gittim ben inşallah sizinde olmuştur bu ay 🤲
Merhaba ben de özele gittim ancak bana da bir sene deneyin dedi doktor. Sadece alttan muayene yaptı onun harici kan değerlerime dahiliyede baktırmıştım. Ek olarak size ne baktılar?

Merhaba ben de özele gittim ancak bana da bir sene deneyin dedi doktor. Sadece alttan muayene yaptı onun harici kan değerlerime dahiliyede baktırmıştım. Ek olarak size ne baktılar?
Merhaba
Bende alttan muayene oldum hormonlarima bakıldı sorun çıkmadı amh testi yapıldı onda da bişey çıkmadı esime sperm testi yapıldı sadece şekilde ufak bı bozukluk çıktı takviye verdi doktor rahim filmi istedi benden onda da bı sorun çıkmadı en son sadece progesteron hormonu için kan aldılar o da sanırım adetten sonra hesaplanıyor 23. Gün falan olması lazım bı kan aliyolar o ay yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye yani amaç yumurta kaliteli evet ama kendi kendine çatlıyor mu diye yapılan bı test hatta bende 0.3 çıktı sonuç doktor bu ay catlamamis yumurtan önemli değil bazen olabiliyor istersen adetin 3. Günü gel yumurta takibi burdan yapalım istersen de ovulasyon testleriyle evde yap dedi
Bende bir gebenin günlüğü testleri vardı doktor onu söyledikten sonraki günler test yaptım pik oldu ve çatladı yumurta
O günleri değerlendirdik ve hamile kaldım takviye vermişti sadece bana ve eşime
Yani yumurtlama geç oldu yakaladım ve tuttu çok şükür
Rahim filminden kaynaklı olabilir (doktor 3 ay şansınız yüksek olur rahim açıldığı için dedi)
Eşimin takviye kullanmasından kaynaklı da olabilir
Yumurtlama gününü yakaladığımız için olabilir ama önceki aylarda ovulasyon testi yaptım tutmadı
O şekilde oldu anlatabildim inşallah biraz karışık oldu ama .

İnşallah 💖💖 eşime baktırdık bir sorun çıkmadı. Benim bazı hormonlarımda yükseklik çıktı, pcostan şüphelendi. Biraz da kilom var kilo ver dedi. Ben de bu ay adet olursam özelde rahim filmi çektircem çünkü devlet aneztezili çekmiyor 😔
Ay inan ki ben anestezi almadan çektirdim hiç ağrı sızı yasamadim çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı iki dakika bile sürmeyen adet ağrısı gibi bişey
Cektirdigim yeri doktor önerdi tedavi gördüğüm hastanede cektirmedim doktor burda hem pahalı hem de bu onerdigim yerde tüpler kapalıysa direkt açıyorlar dedi
Oraya gittim o yüzden adet bitiminde hiç canım yanmadi kanama lekelenme falan da olmadı
Tüpleri kapalı olan kişilerde ufak bı ağrı oluyormus sanırım ilaç verilip açıldığı için bilmiyorum ama çok memnun kaldım ben

Back
X