Bence kan ver. Negatif çıkarsa da adet söktürücüye başlarsın.İnşallah öyledir canım çok isterim öyle olmasını bu arada 9. Günüm hayla adet olmadım
Kist yok bundan eminim adet olmadan önceki ay lekelenmeler yaşadığım için ara ara doktora gitmiştim ultrason vs kan degerlerim hep temiz çıkmıştı. Yumurtlamamın uzun sürdüğünü söyledi dr sadece. Kan vermeyi düşünüyorum yarın artık hayırlısıBence kan ver. Negatif çıkarsa da adet söktürücüye başlarsın.
Gebelik yoksa muhtemelen kist olmuştur
Evet canım yarın kan vermeyi düşünüyorum 10. Gün oluyo en azından kafam rahat olsun hayırlısı bakalımCanım niye kan vermiyorsun gebelik varsa ilk olarak kana sonra idrara geçer bı ver istersen en azından stres yapmamış olursun
Yani adet bu ay olmadım normal adet tarihimden önceki ay içinde dr gitmiştim yanlış yazdımKist yok bundan eminim adet olmadan önceki ay lekelenmeler yaşadığım için ara ara doktora gitmiştim ultrason vs kan degerlerim hep temiz çıkmıştı. Yumurtlamamın uzun sürdüğünü söyledi dr sadece. Kan vermeyi düşünüyorum yarın artık hayırlısı
Anladım kan testi negatif çıkarsa zaten adet söktürücüyle gelir adetin. Hayırlısı olsun inşallahYani adet bu ay olmadım normal adet tarihimden önceki ay içinde dr gitmiştim yanlış yazdım
Kuzum son durum nedir?Yani adet bu ay olmadım normal adet tarihimden önceki ay içinde dr gitmiştim yanlış yazdım
Canım 12. Günüm bugun az önce birden kasık agrısı girdi ve lekelenme yaşadım büyük ihtimalle adet olacagım artık bu sancı adet sancısıydı çümkü yumurtlama ve adet sancısındaki farkı ayırt ediyorum çünküKuzum son durum nedir?
Bende de aynı belirtiler olunca merak ettim sizin sonucu, test yaptınız mı sonuç ne oldu acabaAyyy çok Aminnnnn inşallah canım bende yazacağım iletişim halinde kalalım
Ben adet olmuştum diğer arkadaşımı bilmiyorum amaBende de aynı belirtiler olunca merak ettim sizin sonucu, test yaptınız mı sonuç ne oldu acaba
Merhaba adet oldunuz mu acabaBenim adetim gebelik düşündüğüm için 9 gün geciktigi oldu birebir hamilelik belirtileri yaşadım ve negatif çıkıyordu doğal olarak ama inşallah hamilesinizdir
Merhaba adet oldunuz mu acabaCanım 12. Günüm bugun az önce birden kasık agrısı girdi ve lekelenme yaşadım büyük ihtimalle adet olacagım artık bu sancı adet sancısıydı çümkü yumurtlama ve adet sancısındaki farkı ayırt ediyorum çünkü