Merhabalar sol kasığımda yoğun dolgunluk hissediyorum ara ara batma hissediyorum 2 gündür aşırı yoğun uykum oluyor olduğum yerde uyuyorum top patlasa uyanmıyorum o derece garip bir şekilde tükürüğümde artış var ve uyandığım da kalktığımda baş dönmesi olabiliyor
Merhabalar sol kasığımda yoğun dolgunluk hissediyorum ara ara batma hissediyorum 2 gündür aşırı yoğun uykum oluyor olduğum yerde uyuyorum top patlasa uyanmıyorum o derece garip bir şekilde tükürüğümde artış var ve uyandığım da kalktığımda baş dönmesi olabiliyor
Eğer yaşadığınız kasık ağrısı çok farklıysa hamile olma ihtimaliniz yüksek.(Ben öyle hamile olduğumu anlamıştım sol kasığımda hiç bilmediğim tarz da bi ağrı ya da batma hissi yaşamıştım tarif edemiyordum ve uykum çok geliyordu :) ) İnşallah hamilesinizdir.Erken gebelik testi ile öğrenebilirsiniz