• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olabilir mi?

nefesimsin223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
12
1
1
27
Tekrardan konu açtığım için özür dilerim. Merhaba yaklaşık 25 gün önce şüpheli bir ilişkim oldu doğurganlık dönemimde olmadığımdan dolayı hap kullanmak istemedim ve işimi şansa bıraktım. Adetime 4 gün kala test yapmıştım negatifti ve testten 2 gün sonra adet gördüm ama erken kesildi .erken kesilme durumundan dolayı korktum ve son zamanlarda aşırı uyuklama durumum var durmadan uyuyorum hiç böyle olmazdı dünde test yaptım negatif çıktı korkulacak bir durum yoktur değil mi? 25 gün arayla testte çıkardı diye düşünüyorum ama korkuyorum🥺

Negatif negatif negatif🤷🏻‍♀️ belirtii dediğiniz psikolojik. Ha içinize sinmiyosa dr a gidin. Zira biz burdan kan tahlili yapmadan bilemeyiz 🔮

Tekrardan konu açtığım için özür dilerim. Merhaba yaklaşık 25 gün önce şüpheli bir ilişkim oldu doğurganlık dönemimde olmadığımdan dolayı hap kullanmak istemedim ve işimi şansa bıraktım. Adetime 4 gün kala test yapmıştım negatifti ve testten 2 gün sonra adet gördüm ama erken kesildi .erken kesilme durumundan dolayı korktum ve son zamanlarda aşırı uyuklama durumum var durmadan uyuyorum hiç böyle olmazdı dünde test yaptım negatif çıktı korkulacak bir durum yoktur değil mi? 25 gün arayla testte çıkardı diye düşünüyorum ama korkuyorum🥺
Negatifmiş hamile değilsin işte olsa çıkardı. stres yapmaya devam edersen bir sonraki reglin gecikebilir, kısa sürebilir, diğer hormonlarınıda alt üst edebilirsin.

Ilişkiden 25 gün gün sonra test yapmışsın negatif. Bu kadar uzun süreye Kesin sonuç alırsın negatifse negatiftir. Üzerine bir de adet olmuşsun. Içın rahat etsin istiyorsan kan testi ver.

Back