Hamilelik belirtisi olabilir mi?

Akdenzgclr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
21
5
6
28
Merhaba arkadaşlar çocuk düşünüyoruz ama olmuyor bu ay doktora gittim bana femera verdi bir hafta sonra kontrole gittiğimde yumurtalarım tam büyümemişti diğer hafta tekrar muayne oldum bu sefer yumurtalarım çatlamış olarak gördü 5 gün sonra kan testi istedi ordada progestrrona bakmak istedi salı günü çatlama gördük ve bugün bende yoğun süt gibi sıvı akıntı geldi bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Hamilelik belirtisi demek için çok erken. Yumurtaların çatlama döneminde de o sıvılar gelebiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun sakince bekleyin gününüzü. Sonrada kafanızı oldumu olmadımı diye meşgul etmeden testinizi yaptırı.

ıkı kere catlama olmus gıbı yazmıssın ?salı gununden 5 gun once bı daha mı yumurta catlamıstı??

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır bekliyorum hamile kalamıyorum 2 gündür adetim geçmiş göğüslerim aşırı şiş balon gibi bide ucu büyümüş adet sancım yok sadece bu var acaba gebelik olabilir mi olamaz mı bilgisi olan yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…