• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi nelerdir?

Merhabalar
Şu kadınlar kulübü sitesinin dili olsa da konuşsa :) Ben 30 yaşında evlendim ve eşim 36 yaşında haliyle yaş ileri de olunca çocuk hemen olsun istiyorsunuz :)) 5 ay okumadığım hamilelik belirtisi kalmadı :) ve Kasım 2019 da hamile olduğumu kendim hissettim adetime 3 gün kala da testlerle ispatladım:) Benim hamile kaldığım yani Ekim ayında süt renginde çok yoğun akıntım oldu. Göğüslerim de şişkinlik erken başladı. Ve ben çok su içen bir insan olmadığım için gece tuvaletim gelmez. Uykumdan uyanacak kadar. Geceleri çok sık idrara çıkmaya başladım. Kasıklarım da sürekli sanki içeride bir top bir gaz varmış gibi bi hissiyat vardı. Yürürken sanki yumurtalığım elime gelecekmiş gibi hissediyordum. Nitekim bana test aldıran erken gebelik testimi aldıran bu belirtiydi. Minibüsteydim ve kasığımdan bacağıma doğru bir ağrı sağlandığını hissettim. Anormaldi bana göre çünkü adet olacağım zaman bile ağrı çekmemiş aaa adet olmuşum demiş bi insanım ta ki evlenene kadar. Evlenince hep günlerimi takip ettim. Testi aldım ve eve geldim ama 5 6 ay kadar her ay test yapınca yine de tereddüt yaşıyorsunuz. Testi yaptım varla yok arası bi çizgi. Hemen hastahaneye gidip kan testi yaptırdım ve 45.5 Beta HCG çıktı. Şu an 15+4 haftalık hamileyim 😍 İsteyen herkese de Rabbim nasip etsin 🥰
Amiiiin inşallah 🤲 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah 🤲 😍

Benim adetime 8 gun var. 33 gunde bir adet oluyorum. Ovulasyon testinde cift cizginin uzerinden 11 gun gecti acaba idrarda test yapsam cikma ihtimali nedir

İki gün önce yaptım bugünde progesteron hormonu 0.55 çıktı normal mi

Eklentiler

• IMG_20200214_165217.jpg
    IMG_20200214_165217.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200214_165202.jpg
    IMG_20200214_165202.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 39
o bel agrisi bende var benimde 5 gün var ama adet olacakmisim gibide his var kasiklarimda dünki testimde negatifti ama yumurtlamadan 9-10 gün sonra teste cikiyormus bosuna yapmisim :)
Bende yumurtlamanın 9 ve 12 günleri yaptım ama. Negatif daha adetime 7 gün var insallah Allah hepimize hayırlı evlatlar Verir

Arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yorum yaparsanız sevinirim kızlar en son 13 şubatta adet oldum ama 2 gün sürdü ve az açık pembe şeklinde geldi adetim bittikten sonra akintilarim affedersiniz ha bire iç çamaşırı değiştiriyordum 10 gün boyunca beyaz kremsi akıntım oluyordu bazen de uzayan şeffaf akıntı. Oluyordu bugün yine oldu aniden geliyor kaşıntı yanma yok baş ağrılarım birden ağrı giriyor zaten kasik ağrılarım da var acaba hamile. Olabilir miyim üzerine görmüş olabilir miyim lütfen biri yorum yapsın kafam çok karışık böyle belirtisi olan var mı bide yemek yedikten sonra midem ağzıma. Kadar geliyor rahatsız ediyor beni yediklerim ne yersem. Öyle oluyor 😔😔 lütfen yardımcı olun lütfen

Back