Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ne yapman lazım anlamadım? Gebelikten mi şüpheleniyorsun?Merhaba birşey sormak istiyorum benim yumurtlamam üç gün geçti kasiklarimda ağrı var az birşey gogusum de ağrıyor napmam lazım
EvetNasıl ne yapman lazım anlamadım? Gebelikten mi şüpheleniyorsun?
Bişey yapmayacan oturup bekleyecenMerhaba birşey sormak istiyorum benim yumurtlamam üç gün geçti kasiklarimda ağrı var az birşey gogusum de ağrıyor napmam lazım
Kadar acabA bilmiyorum daBişey yapmayacan oturup bekleyecen![]()
Adetini bekleyeceksin, sonra da test yapacaksın.
En az 9 10 gün sonra çıkar testteNev
Kadar acabA bilmiyorum da
Anladım teşekkürlerEn az 9 10 gün sonra çıkar testte
Merhaba burada yeniyim 2senedir bebek düşünüyoruz adetime 7gün var.bu ay bel ağrım çok ve ağızda metalik bir tat var hamilelik belirtisi olabilir mi?
Idrar testi de yapsan ?Sorum şu arkadaşlar. 3 aya yakındır bebek düşünüyoruz doğurganlığımın yüksek olduğu günde dahil eşimle yakınlaşıyoruz ama adetim 5 gün gectikten sonra adet oluyorum bunun öncesinde gününde adet olurdum korunmayı bıraktıktan sonra (ilaç vs değil doğal yollarla) bu şekilde olmaya başladı sizce bu normal midir? Her ay hamile oldugumu düşünüyorum test yapıyorum negatif cıkıyor böyle bir durumla karşılasan var mı? Ve şuan adetim 3 gün gecti bugun 3. Gün ve pembemsi lekeler geliyor çok fazla değil ama sizce bu üstüne görme yerleşme kanı olabilir mi? Çok fazla wc gitmeye başladım mide bulantım da çok hatta dün gece uyumayacak kadar Bi bulantım vardı ayağa kalktığım da birden başım dönüyor gözlerim kararıyor sonra hemen geciyor sizce hamielik var mı? Bide son olarak adetime 1 hafta kala test yaptırdm hcg 2.0 cıktı cevap verin lütfen![]()
Yarın alıp yapsam iyi olacak sanırım.Idrar testi de yapsan ?
Yarın alıp yapsam iyi olacak sanırım.
Allahım inşallah hamileyimdirkan versen bence hamılesın
Bende aynı durumdayım reglime 8 gün var akıntım çok bugün test yaptım negatifBende test yapmak istemiyorum negatif çizgi görmekten bıktım artık adetime de 7gün var akıntım da çok