• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi?

Hamileyizbiz

Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar, reglim 3 gün gecikti kaşık ağrım ya da göğüs ağrım yok ama aşırı derecede bel ağrım var 6 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çok hafif silik çizgi çıkmıştı. Bi düşük geçirdim ve yaşım 38 ilk hamileliğimde neredeyse bütün belirtiler vardı. Sadece bel ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?

Merhabalar, reglim 3 gün gecikti kaşık ağrım ya da göğüs ağrım yok ama aşırı derecede bel ağrım var 6 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çok hafif silik çizgi çıkmıştı. Bi düşük geçirdim ve yaşım 38 ilk hamileliğimde neredeyse bütün belirtiler vardı. Sadece bel ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
Benimde 5 gün var ve aşırı derce belim ağrıyı dün gece hiç yatamadım ağrıdan sonucun nedir hamile misiniz

Ablamda hiç belirti yoktu hatta üç ay regl oldum sanıyordu dördüncü ay kız bebeği olacağını öğrendi yani allah verince oluyor inşallah hepimizin bebeleri olur 🫶🏻🥹

Back
X