Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtiler en erken 3-4 hafta civarında başlar ama o bile yine çok çok erken 4-5 hafta sonrasında belirtiler yavaş yavaş çıkar sizin kaç gün var regleKixlar ara ara bacaklarim kasık kısminda çekiliyor çabjk yoruluyorum belim hemen ağrıyor bunlar hamilelik belirtisi mi
Benim 2. Gebeligimde 1 hafta içinde velirtim olmuştu acaba yine mi fiye düşündümBelirtiler en erken 3-4 hafta civarında başlar ama o bile yine çok çok erken 4-5 hafta sonrasında belirtiler yavaş yavaş çıkar sizin kaç gün var regle
Kuzum benim de yumurtlamanın 5.Benim 2. Gebeligimde 1 hafta içinde velirtim olmuştu acaba yine mi fiye düşündüm
Benimde sizin gibi adete 6 gün kaldı midem yanıyor belim yumurtalamadn beri ağrıyor ve çok üşüyorum grip olmaktan korkuyorumKuzum benim de yumurtlamanın 5.
Günü valla bel ve karın ağrısından duramıyorum şu an sanki midem dönüyor gibi .. ya belirti ya sağlam üşütme
Aynen çokta üşüyorum özellikle gece .. valla ağlıycam utanmasam adete daha 11/12 gün var ben her vc de bakmaya korkuyorum ..Benimde sizin gibi adete 6 gün kaldı midem yanıyor belim yumurtalamadn beri ağrıyor ve çok üşüyorum grip olmaktan korkuyorum
Dün oturdum ağladım ben artık doldum iyice adete az kaldı test yapsam tek çizgi korkusuyla da yapamıyorum ama belirti hissediyorum araftayım yani sizin gibiAynen çokta üşüyorum özellikle gece .. valla ağlıycam utanmasam adete daha 11/12 gün var ben her vc de bakmaya korkuyorum ..
Ya ben yapıyorum testi ne yapayım sanki yapmasam negatif pozitife mi dönecek. En azından beklentim azalıyor kendimi alıştırıyorum …Dün oturdum ağladım ben artık doldum iyice adete az kaldı test yapsam tek çizgi korkusuyla da yapamıyorum ama belirti hissediyorum araftayım yani sizin gibi
Sizinki de güzel bir yöntemmiş ben en azından 4 gün kalsın diye bekliyorumYa ben yapıyorum testi ne yapayım sanki yapmasam negatif pozitife mi dönecek. En azından beklentim azalıyor kendimi alıştırıyorum …
Ben ilişkinin 12. Günü yapmaya başlıyorum bazen 10 :) hiç pozitif göremedim tabiSizinki de güzel bir yöntemmiş ben en azından 4 gün kalsın diye bekliyorum
Yumurtlama üstünden 9 gün geçti varsa bile yeni yerleşiyordur diye biraz daha bekliyim diyorum ovulasyon testi yapiyorum ve son 2 gündür koyulaşma var ikinci kez yumurta geliyor olabilirBen ilişkinin 12. Günü yapmaya başlıyorum bazen 10 :) hiç pozitif göremedim tabi
Evet 3 gün en azından beklemek en doğru olan , inşallah istediğin ve gönlünden geçen olurYumurtlama üstünden 9 gün geçti varsa bile yeni yerleşiyordur diye biraz daha bekliyim diyorum ovulasyon testi yapiyorum ve son 2 gündür koyulaşma var ikinci kez yumurta geliyor olabilir
İnşallah teşekkür ederimEvet 3 gün en azından beklemek en doğru olan , inşallah istediğin ve gönlünden geçen olur
Ben adwt oldum sen peki senKuzum benim de yumurtlamanın 5.
Günü valla bel ve karın ağrısından duramıyorum şu an sanki midem dönüyor gibi .. ya belirti ya sağlam üşütme