• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi

turuncuemoji

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
111
24
13
27
Regl bittiğim günden beri yani 23 ocak itibariyle gün aşırı ilişki yaşıyoruz ve hiç bu süreci bozmadan çok düzenli. Bidahaki reglime kadar gün aşırı deneyeceğim mantığıyla yola çıktık. Neyse beklenen adet tarihim 14 şubat yani daha 5 gün var. Akıntı resmi bıraktım kusura bakmayın belirti olabilir mi. Sarı beyaz , çok açık yeşilimsi gelmeler var.

Regl bittiğim günden beri yani 23 ocak itibariyle gün aşırı ilişki yaşıyoruz ve hiç bu süreci bozmadan çok düzenli. Bidahaki reglime kadar gün aşırı deneyeceğim mantığıyla yola çıktık. Neyse beklenen adet tarihim 14 şubat yani daha 5 gün var. Akıntı resmi bıraktım kusura bakmayın belirti olabilir mi. Sarı beyaz , çok açık yeşilimsi gelmeler var.
Ayrıca tüm gün sol mememe öyle bi ağrılar girdi girdi çıktı ki anlam veremedim. Anlık zonklamalar gibi. Şuana kadar hiçbir şekilde regl öncesi meme hassasiyetim bile olmadı hiç meme ağrısı nedir bilmem. Başına böyle bişey gelen oldumu

Back