Hamilelik belirtisi mi ?

msenaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
103
15
24
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bi sorum olcak
Normalde hiç kusan biri değilimdir zorlasam yine kusamam ama 3 gün önce akşama doğru mide bulantım vardı. Az az bulanıyodu gece birden çok fazlaca istifra ettim soğuk algınlığım vs yok hasta değilim. Bebek de istiyoruz korunmuyoruz. Dün akşam lekelenme gördüm bugün adet olarak devam ediyo. Normalde evet adet olunmaz ama bilemedim yine de. Böyle bi durum yaşayan var mı ?

Yerleşme kanaması olabilir kan testi daha net sonuc verir
Adet ağrısı çektim bugün normalde sayılıdır ağrılı geçen dönemim. Birde benim adetim kendimi bildim bileli düzensiz. Ama 3 aydır evliyim ve bi süredir 15 günde tekrar adet oluyorum. Şimdi 19 günde oldum. Bebeğim olsun da çok istiyorum ama kapılmamak istiyorum aynı zamanda Sadece kusmam beni şüphelendiriyor

Tecrübesi olan yokmu arkadaşlar ??

Tecrübesi olan yokmu arkadaşlar ??
Evet oldum 5 kasımda da reglim bitti ve hala belirtiler yaşıyorum belki de yeni evli olduğumdan. Bi kaç gündür kasıklarıma iğne batması gibi sancı giriyor. Biraz erken regl oluyorum ben. Henüz olmadım bakalım hayırlısı :)

Merhaba regl oldunuz mu ?
Evet oldum 5 kasımda da reglim bitti ve hala belirtiler yaşıyorum belki de yeni evli olduğumdan. Bi kaç gündür kasıklarıma iğne batması gibi sancı giriyor. Biraz erken regl oluyorum ben. Henüz olmadım bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…